Toros káposzta. Hozzávalók (10 személyre):4 kg vegyes sertés hús kockára vágva,2,5-3 kg savanyú káposzta(többször át mosva ki csavarva)3 nagy fej hagyma,só,bors,
. A vöröshagymát kockára vágjuk, és zsírban megpároljuk, , és gyorsan beletesszük a feldarabolt húsokat, meghintjük sóval,borsal, fél fövésig saját levében pároljuk. Akkor rátesszük a savanyú káposztát, és az egészet puhára pároljuk.. Aki szereti, tehet bele egy pár gerezd fokhagymát, csöves paprikát is.
X
A csontot megmosva, feldarabolva, hideg vízzel 1-1,5 óráig egyenletesen főzzük. Nem sózzuk meg. Ha tarjacsontot használunk, nem főzzük meg előre, a karalábéval együtt tesszük fel....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát jól kicsavarjuk ,ha nagyon savanyú kicsik kimossuk --Egy lábasba kevés olajat raktam, megfuttattam rajta az alaposan megmosott rizst, majd felöntöttem dupla mennyiség...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KözepesA szalonnát kockázzuk föl, a hagymát vágjuk apróra. A paradicsomot vágjuk cikkekre, a paprikát kisebb darabokra, vagy szeletekre. A kolbászt szeleteljük fel. Kevés olajon pirítsuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik hagymát apróra vágjuk, és összegyúrjuk a darált hússal, a nyers rizzsel, a nyers tojással és a lenyomott fokhagymával. A masszát sóval, borssal és pirospaprikával ízesítjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz