Családireceptkönyv.hu

Parmezános rizottó bresaola sonkával


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


rizottó rizs: fél csomag
bresaola: 1 csomag
fehérhagyma: 1 db
fehérbor: 2 dl
parmezán: 1 csomag
vaj: 100 gr
alaplé: 1 liter
só, bors
snidling
olívaolaj
opcionálisan: borsó, gomba, spárga

Elkészítés:


A hagymát vágjuk nagyon apró darabokra és pirítsuk meg, de úgy, hogy ne színeződjön el. Ezután jöhet hozzá a rizs és a fehérbor, majd a forró alaplével öntsük fel és kevergessük folyamatosan. Sózzuk, borsozzuk, és amikor elkészült, tegyünk bele sok reszelt parmezánt és a hideg vajat. A bresaola sonkát szépen hajtogassuk a tetejére és szórjuk meg snidlinggel, majd locsoljuk meg olívával.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: ani44
Sertéspörkölt
Sertéspörkölt

1. Először készítsd elő a hozzávalókat. Tisztítsd meg és vágd ízlés szerinti méretű kockákra a húst, a sertéspörköltbe általában 1,5-2 cm-es húskockákat teszünk. Vágd apróra a hagy...

Elkészítési idő: 125 per
Nehézség: Közepes
share
Avatar Pupusas
Pupusas

Ezeket az alapanyagokat egyszerűen összekevertem. A tésztát robotgépben összedolgoztam. Egyszerűen csak beleöntöttem a tálba a lisztet és a többi hozzávalót, és spirál keverővel ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott rizs
Rakott rizs

A rizst megfőzöm. A felkockázott szalonnát megpirítom, hozzáadom az apróra vágott vörös hagymát. Üvegesre párolom, majd a darált húst belekeverem, Hozzáadom a fűszereket, és fehére...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk