rizottó rizs: fél csomag
bresaola: 1 csomag
fehérhagyma: 1 db
fehérbor: 2 dl
parmezán: 1 csomag
vaj: 100 gr
alaplé: 1 liter
só, bors
snidling
olívaolaj
opcionálisan: borsó, gomba, spárga
A hagymát vágjuk nagyon apró darabokra és pirítsuk meg, de úgy, hogy ne színeződjön el. Ezután jöhet hozzá a rizs és a fehérbor, majd a forró alaplével öntsük fel és kevergessük folyamatosan. Sózzuk, borsozzuk, és amikor elkészült, tegyünk bele sok reszelt parmezánt és a hideg vajat. A bresaola sonkát szépen hajtogassuk a tetejére és szórjuk meg snidlinggel, majd locsoljuk meg olívával.
1. Először készítsd elő a hozzávalókat. Tisztítsd meg és vágd ízlés szerinti méretű kockákra a húst, a sertéspörköltbe általában 1,5-2 cm-es húskockákat teszünk. Vágd apróra a hagy...
Elkészítési idő: 125 perEzeket az alapanyagokat egyszerűen összekevertem. A tésztát robotgépben összedolgoztam. Egyszerűen csak beleöntöttem a tálba a lisztet és a többi hozzávalót, és spirál keverővel ö...
Elkészítési idő:A rizst megfőzöm. A felkockázott szalonnát megpirítom, hozzáadom az apróra vágott vörös hagymát. Üvegesre párolom, majd a darált húst belekeverem, Hozzáadom a fűszereket, és fehére...
Elkészítési idő: 1 óra