4 tojás
13 ek kristálycukor
13 ek liszt
1 cs sütőpor
1 dl tej
1 dl étolaj
mazsola
alma
Krém:
1 cs puding
ízlés szerint cukor
3-4 dl tej
20 dkg Rama
A tojást a cukorral habosra keverjük majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
A tepsit mazsolával megszórjuk, rárakjuk a kb 1 cm-re szeletelt almát, amit fahéjas cukorba beleforgattunk. Ráöntjük a piskótaalapot. 15-20 percet sütjük.
A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral, ha kihűlt a Ramával habosra keverjük.
A sütit kiborítjuk, az almás fele kerüljön felülre és rákenjük az elkészített krémet.
Kakaóporral vagy csokidarával díszítjük a tetejét.
A meghámozott almát lereszeljük, és a citrom kifacsart levével alaposan meglocsoljuk. Elkészítjük a tésztát a zabpehelyliszt, sütőpor, eritrit, joghurt, vaj hozzáadásával, és egy j...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a vizet a margarinnal, cukorral felforraljuk. Forrás közben bele a liszt, ezt pár percig kevergetjük, hagyjuk utána hülni. Míg hűl, a tojást felverjük, a lisztes masszá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA tojásokat ketté választjuk. A tojásfehérjékből kemény habot verünk. A tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük,hozzá adjuk az olvasztott mézet,majd a sütőporral elkevert...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA babapiskótát lerakjuk egy jénai tálba (csak azért abba, mert jól látszanak a rétegek és a színek). Ezután az 1 liter tejből és a 2 csomag pudingporból elkészítjük a pudingot, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű