4 tojás
13 ek kristálycukor
13 ek liszt
1 cs sütőpor
1 dl tej
1 dl étolaj
mazsola
alma
Krém:
1 cs puding
ízlés szerint cukor
3-4 dl tej
20 dkg Rama
A tojást a cukorral habosra keverjük majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
A tepsit mazsolával megszórjuk, rárakjuk a kb 1 cm-re szeletelt almát, amit fahéjas cukorba beleforgattunk. Ráöntjük a piskótaalapot. 15-20 percet sütjük.
A pudingot felfőzzük a tejben a cukorral, ha kihűlt a Ramával habosra keverjük.
A sütit kiborítjuk, az almás fele kerüljön felülre és rákenjük az elkészített krémet.
Kakaóporral vagy csokidarával díszítjük a tetejét.
Előmelegítem a sütőt 180°C fokra. Én 2 tepsit szoktam sütőpapírral kibélelni, hogy csak be kelljen tolni a sütőbe a következő adagot. A vajat megolvasztom és elkeverem a joghurt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtepsit kivajazni ,zsemle morzsázni tojás,cukor,vaníliás cukor ,tejföl,olaj összekeverjük majd beleforgatjuk a sütőporos lisztet végül a meggyet és a felaprított csokit is hozzá ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A lisztet elkeverjük a sütőporral, majd hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. 2.Az almát lereszeljük, a margarint megolvasztjuk és összedolgozzuk a masszát. 3.A tejet lassa...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1 Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 22 cm átmérőjű piskótakarikát. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, hőlégkeverés nélkül! 2 A lisztet elkeverjük a kakaóporral. 3 A to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű