6 tojás
6 ek cukor
1dl olaj
6 ek schar mix c
2 ek kakaópor
Krém :
5 dl tej
2 csomag vaníliás puding
25 dkg gesztenye massza
20 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
20 dkg margarin
Tetejére:
500 ml hulala tejszín
1 cs habfixáló
A tojást a cukorral habosra keverjük ,hozzá adjuk az olajat ,majd a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet is.Tepsit kibéleljük ,ebbe öntjük a masszát . Előmelegített sütőben 175 fok megsütjük kb 20- 25 perc.Krémhez a tejet a pudinggal sűrűre főzzük ,majd kihűtjük, a gesztenye masszát a margarinnal porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük,majd a kihűlt pudinghoz adjuk, géppel összekeverjük és megkenjük a piskóta tetejét . A tejszínt a vaníliás cukorral habfixálóval felverjük a gesztenye tetejére kenjük megszórjuk kakaóporral.
A lisztet a szobahőmérsékletű margarinnal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a sót és a vaníliás cukrot. Belegyúrjuk a tojást és a tejfölt. 1 órát pihentetni hagyjuk hűvös helyen de akár...
Elkészítési idő:A töltelékkel kezdjük a munkát. A mákot a cukorral együtt megdaráljuk, majd a tejet felforraljuk és belekeverjük a darát és a cukros mákot, felfőzzük és hagyjuk kihűlni. Amikor kih...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk. Az egyik részt lisztezett deszkán kinyújtjuk. A tepsit vékonyan kikenjük margarinnal és liszttel meghintjük. A kinyújtott...
Elkészítési idő: