6 tojás
6 ek cukor
1dl olaj
6 ek schar mix c
2 ek kakaópor
Krém :
5 dl tej
2 csomag vaníliás puding
25 dkg gesztenye massza
20 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
20 dkg margarin
Tetejére:
500 ml hulala tejszín
1 cs habfixáló
A tojást a cukorral habosra keverjük ,hozzá adjuk az olajat ,majd a sütőporral és kakaóval elkevert lisztet is.Tepsit kibéleljük ,ebbe öntjük a masszát . Előmelegített sütőben 175 fok megsütjük kb 20- 25 perc.Krémhez a tejet a pudinggal sűrűre főzzük ,majd kihűtjük, a gesztenye masszát a margarinnal porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük,majd a kihűlt pudinghoz adjuk, géppel összekeverjük és megkenjük a piskóta tetejét . A tejszínt a vaníliás cukorral habfixálóval felverjük a gesztenye tetejére kenjük megszórjuk kakaóporral.
Az élesztőt beleszórjuk a cukros a langyos tejbe, majd állni hagyjuk amíg az élesztő fel nem fut. Egy nagy tálban összegyúrjuk a puha vajat, a sót, a tojásokat a lisztet az éleszt...
Elkészítési idő: 1 oraElőször a krémet készítjük el. A pudingport simára keverjük a tejjel és cukorral egy lábasban, majd megfőzzük. Elzárjuk alatta a lángot, belekeverjük a rumot és a kókuszreszeléket....
Elkészítési idő:1. Egy lábasba öntsük bele a vizet, barna cukrot, sót és a vajat. Tegyük a tűzre. 2. Amikor felforr, keverjük hozzá a lisztet, és addig kavarjuk, amíg egy nagy gömböcöt nem kapu...
Elkészítési idő: 20 perc kbA sütőt előmelegítjük 160 fokra. A tojásokat különválasztjuk. A fehérjét csipet sóval habbá verjük, amikor már majdnem kemény a hab, hozzákeverjük az édesítőszer felét és tovább...
Elkészítési idő: