Kéreg:
3/4 csésze (kb 100 g) apróra zúzott Emésztési keksz (vagy más édes keksz)
3 evőkanál (50 g) vaj, olvasztott Töltelék: 250g (8oz) Philadelphia krémsajt, szobahőmérsékleten 2 evőkanál friss tej 1 csésze könnyű tejföl 1 / 2 csésze + 3 evőkanál porcukor 1/2 evőkanál citromlé 3 tojássárgája , 1 teáskanál vanília-kivonat 2 teáskanál kukoricaliszt / kukoricakeményítő 3 tojásfehérje módszer
Melegítsük elő a sütőt 160 ° C (325 ° F). Grease és a vonal az alapja egy 20 cm-es (8 hüvelyk) tapadásmentes springform torta formába tapadásmentes sütőpapírral. Készítsünk másik serpenyőben (vagy sütőedénybe / tortaformát stb rendben van), néhány forró vízzel (kb 1 centi mély) ahol meg kell, hogy tegye a sütőbe később együtt a süteményt. Ez biztosítja a nedvességet a sütőbe, amikor a torta sütés és segít megelőzni a repedések kialakulását a sütemény tetejére.
Egy kis tálban keverjük össze a hozzávalókat a kéreg egy kanállal, amíg egyenletesen együttvéve. Nyomja meg a keverék erősen a bázis az előkészített torta ón.
Segítségével elektromos keverő, beat sajt tej közepes sebességű simára. Beat a tejföl, 1/2 csésze cukor, citromlé, sárgáját és a vanília kivonatot amíg jól kombinálható. Beat a kukoricaliszt.
Egy másik tálban habverővel tojásfehérjét lágy csúcsokat, majd hozzáadjuk a maradék 3 evőkanál cukrot. Tovább a habverővel, amíg éppen csak merev csúcsokat. Óvatosan hajtsuk tojásfehérje elegyet a sajt keveréket fent, amíg jól kombinálható.
Öntsük a torta ón át a kéreg. Helyezzük az edényt forrásban lévő vízben (a fenti 1. lépést) a legalacsonyabb állvány a sütő. Helyezzük a torta a középső rack, és süssük 50 percig, vagy amíg enyhén aranybarna. A tetején a torta lesz még egy kis támolygó, amikor mozgatja az ón. Kapcsolja ki a sütőt. Hagyja, hogy a sütemény ülni a sütőben 1 órán keresztül a sütő ajtót. Ezt követően, akkor hagyja nyitva az ajtót, és egy hüvelyk rés és hagyjuk a süteményt hűlni másik 2-3 óra. Akkor hagyjuk az ajtót zárva is, ha azt szeretnénk, (ez csak hosszabb ideig tart, cool!). Míg a torta hűl, a tetején a torta is elkezdenek jönni lassan lefelé. Rendben van. A tetején a torta lesz sima és vízszintes, és ne összeomlik, ha hagyjuk, hogy lassan kihűlni a sütőben.
Míg a torta hűl, a fél elkezd zsugorodni, és jön ki az oldalán a tortaformát. Ezen a ponton, akkor távolítsa el a tortát a sütőből, és fuss egy éles késsel körül szélén a formából. Gyorsan tegye a torta vissza a sütőbe, és zárja be a sütő ajtaját (vagy hagyja 1 inch nyitva).
Miután a torta teljesen ki nem hűlt (ha ez csak egy kis meleg, ez rendben is), vegyük ki a sütőből, és hűtőszekrényben 4-6 órán át.
Távolítsuk el a sajttorta a serpenyőbe. Szeletekre vágva meleg éles késsel. Por porcukorral, és tálaljuk eperrel és tejszínnel, ha szükséges.
Az egész tojásokat keverjük jó habosra a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd keverjük hozzá a kakaót is. A lisztet keverjük össze a sütőporral, majd szitáljuk hozzá a kakaós m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlvasóink kérték! Csokifenyős, málnás-csokis torta recept 2012. november 29., 12:12 Ez a különleges csokoládétorta bármelyik ünnepi asztal dísze lehet. Belül csokoládés és gyümöl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát összegyúr, 30 percre hűtőbe tesz. Közben a tölteléket összekever géppel. A cseresznyét a végén beleforgat. Kisebb tortaformát kivajaz, vékony tésztát belenyújt, legyen e...
Elkészítési idő: 1.5 óra Nehézség: NehézA meghámozott almát nyolcadoljuk, és megszórjuk a fahéjjal. A vajat a cukorral meg a tojással habosra keverjük, hozzáadjuk a vaníliát, a tejet, majd a liszt és a sütőpor elegyét. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes