menu

Családireceptkönyv.hu

BBQ szósz


Írta:

Adag: 3-4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 ek. méz , 1,5 dl. olaj , 2 tk. erős Piros arany , 1-2 ek. balzsamecet , 1 dl. fehérbor , 2-3 gerezd fokhagyma összetörve , majoranna , bazsalikom, , só , 1 tk. pirospaprika

Elkészítés:


A szósz hozzávalóit jól összekeverjük és belerakjuk a húst ( tarját , csirkemell szeleteket , csirkeszárnyat , csirkecombot ) ez a mennyiség kb. 1 kg. hús pácolására elegendő . Pár órára vagy akár egy éjszakára hűtőbe rakjuk és akár tepsiben akár tárcsán megsütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Fini krompir zalogaji
Fini krompir zalogaji

1. Krompir skuhati u posiljenoj vodi. Kad je kuhan dok je jos toplo ocjediti od tekucine i izraditi u pire smjesu. Dodati odmah sve sastojke i dobro izmjesati, zaciniti po ukusu....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jusztina
Húsos majdnem texasi burgonya
Húsos majdnem texasi burgonya

1. A burgonyát héjában 35 perc alatt megfőzzük. 2. Közben az olajon fehéredésig pirítjuk a húst, majd a kétféle hagymával együtt pirítjuk. 3. Belekeverjük a paradicsompürét, azza...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Monamari
Párizsi
Párizsi

A pépesre darált húst mindenképp hidegen használd! Keverd hozzá a többi alapanyagot.  Pihentesd hűtőben 1 órát.  Vágj egy nagyobb darab folpack-ot, és halmozd a közepére a masszá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Török kebab kertész módra
Török kebab kertész módra

A zöldségeket megtisztítjuk. A húst kisebb kockákra vágjuk, és a vajon 10-15 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a gyöngyhagymát, a szeletelt sárgarépát, a zöldborsót, és további 8-10 perc...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk