80 dkg. csirkemell, 40 dkg. szeletelt bacon, 20 dkg . reszelt sajt , 2 tojás, 1 csokor petrezselyem, 4-5 ek. tejföl , 3 ek. liszt, 2 tk. só, bors
Az őzgerincformát kikenjük zsírral vagy olajjal és belerakosgatjuk a szeletelt bacont úgy,hogy kilógjon belőle .A petrezselymet apróra vágjuk, a csirkemellet kockára vágjuk ( bőrét lefejtjük róla ) és összekeverjük a többi hozzávalóval. Beleszedjük a baconos formába és a szalonna széleket ráhajtjuk . Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Hidegen és frissen is finom.
Szépen szeletelni csak kihűtve lehet.
tésztát a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint kifőzöm és egy merőkanállal félre teszek a főzővízből. A mustárokat elkeverem a mézzel, a zúzott fokhagymával, a sóval és a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKiolajozzuk a pléhet. Beletesszük a zöldség mixet, fűszerezzük. A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, és ráhelyezzük a zöldség mixre. Fűszerezzük. A gombát, kukoricát, anan...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk. Lisztbe mártjuk, majd a burgonyás tésztába. Közepes lángos lassan kisütjük. Nagyon finom egy könnyű saláta mellé. Aki szereti kész...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA pulykamellszeleteket kissé kiveregetjük, és sóval, fehér borssal mindkét oldalukat enyhén megszórjuk. Tetejükre egy-egy szelet sajtot és sonkát fektetünk. A banánokat meghámozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes