80 dkg. csirkemell, 40 dkg. szeletelt bacon, 20 dkg . reszelt sajt , 2 tojás, 1 csokor petrezselyem, 4-5 ek. tejföl , 3 ek. liszt, 2 tk. só, bors
Az őzgerincformát kikenjük zsírral vagy olajjal és belerakosgatjuk a szeletelt bacont úgy,hogy kilógjon belőle .A petrezselymet apróra vágjuk, a csirkemellet kockára vágjuk ( bőrét lefejtjük róla ) és összekeverjük a többi hozzávalóval. Beleszedjük a baconos formába és a szalonna széleket ráhajtjuk . Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Hidegen és frissen is finom.
Szépen szeletelni csak kihűtve lehet.
A csirkenyakat megtisztítom, feldarabolom, jól megmosom. A hagymát apróra vágom és üvegesre párolom a zsiradékon, meg szórom a paprikával elkeverem és hozzá adom a nyakat. Pár p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA húst tisztítsd meg, vágd csíkokra, sózd be, majd tedd félre. A gombát szeleteld fel kedvednek megfelelően, a hagymát kockázd, az uborkát pedig szintén hangulatodnak megfelelő - l...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk és szárazra töröljük. A hagymát finomra vágjuk, meghámozzuk, a gyömbért lereszeljük. A fokhagymát apróra vágjuk, a hegyes erős paprikát pedig karikákra. F...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű