40-60 dkg csirkemell
4 tojássárga
1 ek mustár
2-3 gerezd fokhagyma
1 bögre zsemlemorzsa
4 ek sajt
só, bors
10 dkg szeletelt sonka
10 dkg szeletelt sajt
A tojás sárgákat elkeverjük a mustárral, sózzők, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymát.
Ebbe a pácba forgatjuk a melleket, majd egy jól zárható dobozba a hűtőbe tesszük legalább 4 órára (de lehet egy éjszakára is). mad összekeverjük a morzsát a parmezánnal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ebbe hempergetjük a csibemelleket, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk. 180 fokon 50-60 perc alatt készre sütjük. A tetejére teszünk egy szelet sonkát és egy szelet sajtot, majd visszatoljuk a sütőbe, amíg ráolvad a sajt.
A kacsát megmosom, kívül-belül bedörzsölöm sóval, borssal, majoránnával, a hasüregét megtöltöm a meghámozott, cikkekre vágott almával. Berakom a kacsasütőbe, aláöntöm a húslevet és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet és a zöldségeket felkockázzuk. A vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a húst, és fehéredésig átsütjük. Megszórjuk ételízesítővel, borssal, majo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket alaposan megtisztítjuk, vékonyra klopfoljuk és besózzuk. Amíg pihen a sóban, elkészítjük a bundához a masszát. Egy tálba szitáljuk a 15 dkg lisztet, beleütjük a to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű