6 csirkecomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi rozmaring
1 paradicsom
2 evőkanál paradicsomszósz
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, kevés olajon pirítjuk, majd ráhelyezzük a húsokat és mindkét oldalukat sütjük 2-3 percig. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, csak annyival, hogy ne égjen oda. A paradicsomot és a fokhagymát összeturmixoljuk, belekeverjük a paradicsomszószt és a fűszereket, majd ráöntjük és fedő alatt főzzük pár percen át. Ezt követően az egészet áttesszük egy hőálló edénybe és 180 fokos sütőben sütjük amíg a húsok külseje megpirul, a belseje omlós lesz.
A kezdő háziasszonyok is könnyen meg tudják csinálni, egyszerű és remek étel!
A zsemlét megáztatom, és jól kinyomkodom.Hozzáadom a darál húshoz ezután az apróra vágott petrezselymet, egy kevés olajon megpirított hagymát ,fokhagymát, a tojást, borssal, m...
Elkészítési idő:Elkészítés: A kínai kelt vékonyra gyalulom, sózom, elfelejtem. A tésztavizet felteszem forralni. A csirkemellet felcsíkozom, a megpucolt és csíkokra vágott hagymával sütni k...
Elkészítési idő:A húst megmossuk, szárazra itatjuk, sóval, borssal fűszerezzük, egy tűzálló tálba rakjuk. A mustárt elkeverjük a sziruppal, tejszínnel és az ecettel, majd a húsra simítjuk. Betol...
Elkészítési idő: