6 csirkecomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi rozmaring
1 paradicsom
2 evőkanál paradicsomszósz
só, bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, kevés olajon pirítjuk, majd ráhelyezzük a húsokat és mindkét oldalukat sütjük 2-3 percig. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, csak annyival, hogy ne égjen oda. A paradicsomot és a fokhagymát összeturmixoljuk, belekeverjük a paradicsomszószt és a fűszereket, majd ráöntjük és fedő alatt főzzük pár percen át. Ezt követően az egészet áttesszük egy hőálló edénybe és 180 fokos sütőben sütjük amíg a húsok külseje megpirul, a belseje omlós lesz.
A kezdő háziasszonyok is könnyen meg tudják csinálni, egyszerű és remek étel!
A csirkemellet félbevágjuk. A vastagabbik oldala felől éles, hosszú pengéjű hegyes késsel felszúrjuk. Vékonyan felcsíkozzuk a megmosott parajt. Hozzákeverjük a ricottát, a reszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szétnyitjuk, fólia között óvatosan kiklopfoljuk, mindkét oldalát sózzuk egy kicsit és megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel. A bacont apró kockákra vágjuk, kipirít...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű220 fok légkeverésen, kb. 40-45 perc. Egyszer megfordítva a hús.
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűKockázd fel a csirkemellet, majd mehet rá a só és a bors. Finoman aprítsd fel a fokhagymát és a gyömbért és rövid ideig dinszteld őket olívaolajon. Utána, hozzáadhatod csirkemellet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű