10 dkg burgonya,
10 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
10 dkg darált dió,
2 dl tej.
Kb. 10 dkg héjábon főtt, hámozott, és melegen áttört burgonyát elkeverünk 10 dkg vajjal és 20 dkg porcukorral. 10 dkg darált diót leforrázunk 2 dl egy darabka vaníliával felfőzött tejjel, hozzákeverjük a burgonyás péphez. egy kanál rummal ízesítjük, és jól elkeverjük. Hidegen kenjük a tortalapokra.
A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a citromok reszelt héját és levét, és az olvasztott vajat. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgás masszába óv...
Elkészítési idő:1. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, majd a joghurtot és a reszelt citromhéjat belekeverjük. 2. Hozzáadjuk a vaníliát és a sütőporral kevert keményítőt is belek...
Elkészítési idő: 1 óra+Tolcséres suti avagy meleg fagyi Eta módra.-) RECEPT Ez a fincsi suti már régiségnek mondható,,,már a mi lakodalmukban is volt készítve ami bizony nem most volt,,,46 éve,,,felújít...
Elkészítési idő: