Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Hordós savanyúság


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 litereshez :
12,5 liter víz,
1 liter 20 % -os ecet,
65 dkg só,
1,25 kg cukor,
38 gramm timsó,
38 gramm citromsav,
45 gramm natrium benzoat,
13 gramm borkén por,
10 literes edényhez:
5 liter víz,
3 dl 20 %-os ecet,
25 dkg só,
1/2 kg cukor,
5 gramm borkénpor,
1,5 dkg timsó,
1,75 dkg natrium benzoat,
1,5 dkg citromsav
uborka, paprika , káposzta, karfiol ,hagyma , zöld paradicsom stb.

Elkészítés:


A hozzávalókat összekeverjük és beledobáljuk a különböző zöldségeket . Hűvös , sötét helyen tartjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csalamádé
Csalamádé

1 napig áll a saját levébe, üvegbe rakjuk.

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Közepes
share
Csalamádé
Csalamádé

1. Az uborkát szeletekre, a káposztát, a hagymát és a zöld paradicsomot spárgavékony csíkokra összevágjuk. 2. Ezután a fűszerekkel jól összekeverjük és 24 óráig állni hagyjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyöngyi
Dobálós hordós savanyúság
Dobálós hordós savanyúság

Elkészíted a savanyúság levét. A hordóba tehetsz: uborkát, paprikát, zöld paradicsomot, bébi dinnyét, karfiolt, Egyszóval mindent amit savanyítani lehet. Ami még fon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Répa tartósítása
Répa tartósítása

Két féle receptem is van 3. kg zöldség /általában 1kg zöldség 2kg répa,de most csak répát tettem el 0,4 kg só 1 napig áll és mehet az üvegbe. Vagy 0,25 dkg cukor,40 dkg só 1 l víz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk