1 ek. olaj vagy zsír , 1 közepes vöröshagyma , 25.dkg. csiperke gomba , só -bors ízlés szerint , 2 gerezd fokhagyma , 1 csapott ek. liszt , 1 pohár tejföl , 3 tk. apróra vágott petrezselyem , 1 tk. pirospaprika
A zsiradékot felhevítjük és rárakjuk a hagymát amit üvegesre párolunk. Erre jöhet a gomba amit szépen átpirítunk . Sózzuk ,borsozzuk ,majd rátesszük az apróra vágott fokhagymát , pár percig óvatosan pirítsuk ,majd szórjuk meg a liszttel , jól keverjük el. Szórjuk meg a petrezselyemmel és öntsük rá a tejfölt is. Addig főzzük míg szépen összeforr . Rászórjuk a pirospaprikát , összeforgatjuk , ha kell utána ízesítünk . Nokedlivel tálaljuk .
A fűszereket összedaráljuk, fazékba tesszük, belekockázzuk a cukkinit hozzáadjuk a tetszőleges tésztát ( szárazon) ,majd felöntjük vízzel sózzuk , borsozzuk . Lassú lángon főz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük. A padlizsánt meghámozzuk, és kb. 2 cm-es kis kockákra vágjuk, megsózzuk, fél órát állni hagyjuk. Az olajat felforrósítjuk, belekeverjük a fokhagymát,...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézA gombafejeket alaposan megmossuk. Az újhagymát apróra vágjuk, összekeverjük a sajttal, sóval és borssal. A szezámmagot a zsemlemorzsába keverjük. A sajtos tölteléket a gomba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés 1. Az egyik cukkinit vékonyan felszeleteljük, a másik kettőt kisebb kockákra vágjuk. Az újhagymának levágjuk a zöld szárát, majd vékonyan felszeleteljük. A sajtokat egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz