3 egész csirkecomb
3 nagy fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 tk só
0,5 kk őrölt bors
0,5 dl olaj
A vöröshagymát és a húst is alaposan megtisztítjuk, előbbit karikára vágjuk. Egy kisebb méretű tepsibe öntjük az olajat, beleszórjuk a hagymakarikákat.
A fokhagymát lezúzzuk és bedörzsöljük vele a combokat. A hagymaágyra fektetjük.
Meghintjük sóval, borssal. Közéjük öntünk kb. 0,5 dl vizet.
Alufóliával lefedjük és hideg sütőbe tolva 220 fokon 90 percet puhítjuk. A fóliát eltávolítva további 35 percet pirítjuk. Félidőben megfordítjuk a husikat, hogy mindkét oldaluk kellőképpen megpiruljon.
Melegen, tarhonya körettel és ízlés szerint sült hagymával kínáljuk.
A csirkemellet felszeleteljük majd kiklopfoljuk és a szeleteket egy sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük. A húsokat megszórjuk a fűszerekkel, majd minden húsra 1-1 szelet parad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkecomb végét levágtam..kicsit bevagdostam..besóztam majd zsemlemorzsában megforgattam fritőzben megsütöttem a krumpli héjasan megmostam..neylon zacskóban bezárva megszurkálv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy kerek tortaformát kibélelünk baconnal úgy, hogy legyen lelógó széle is. 2. A csirkemelleket megmossuk, leszárítjuk, majd csíkokra vágjuk. 3. Enyhén sózzuk, megbo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz