húslevesben főtt csirkehús
8 evőkanál rizs
1 kis fej hagyma
so, bors, piros paprika
vegeta (elhagyhato)
olaj
A hagymat uvegesre paroltam.
Adtam hozza keves vizet, es fuszereztem, so,bors,piros paprika,vegeta.
Hozzaadtam a levesben fott csirkehust, amit feldaraboltam.
Par percig egyutt paroltam,utana lezartam a tuzet.
A rizset keves olajon megforgattam, feltoltottem annyi vizzel, hogy ellepje.
Lassu tuzon puhara paroltam.
Utana a megfott rizset hozza kevertem a csirkehushoz.
Ha kell utana lehet fuszererzni izles szerint.
Lefodtem, hogy az izek osszeerjenek.
Utana lehet fogyasztani.
A megtisztított combok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, és helyezzük egy kiolajozott tepsibe. A mézet keverjük ki egy narancs kifacsart levével, és locsoljuk meg a combokat a fel...
Elkészítési idő: 70 perc / előké Nehézség: KönnyűHagymát olajon megpirítunk, sorban beletesszük az apróra vágott zöldségeket. Felöntjük, és puhára főzzük. Tejfölt, tejszínt, lisztet simára keverünk, összefőzzük a többivel. A hú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, majd felkockázzuk. Forró olajban pirosra sütjük. Ha megsült, konyhai papírtörlővel felitatjuk róla a felesleges olajat. A hagymát, és a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMossuk meg a kacsát ill. a mellé csomagolt nyakat és zúzát. Irdaljuk be a kacsa bőrét, hogy jobban átsüljön. Dörzsöljük be jól sóval. Kizsírozott kacsasütőbe tegyük be a kacsát...
Elkészítési idő: 1,5 h Nehézség: Könnyű