húslevesben főtt csirkehús
8 evőkanál rizs
1 kis fej hagyma
so, bors, piros paprika
vegeta (elhagyhato)
olaj
A hagymat uvegesre paroltam.
Adtam hozza keves vizet, es fuszereztem, so,bors,piros paprika,vegeta.
Hozzaadtam a levesben fott csirkehust, amit feldaraboltam.
Par percig egyutt paroltam,utana lezartam a tuzet.
A rizset keves olajon megforgattam, feltoltottem annyi vizzel, hogy ellepje.
Lassu tuzon puhara paroltam.
Utana a megfott rizset hozza kevertem a csirkehushoz.
Ha kell utana lehet fuszererzni izles szerint.
Lefodtem, hogy az izek osszeerjenek.
Utana lehet fogyasztani.
A májat mossuk meg, ha szükséges, tisztítsuk meg, majd vádjuk apró darabokra. Egy kis darab vajon pirítsuk puhára, majd rakjuk félre. A vöröshagymát vágjuk apró kockára, a sült máj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a zsiradéktól megtisztítjuk, 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Enyhén mindkét oldalán kiklopfoljuk, kb. fél centi vastag szeleteket kapunk. Egy csipet sóval mindkét oldalát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat a fűszersóval megszórjuk, hintünk rá kevés borsot, szárított rozmaringot és sütőzacskóban ropogósra sütjük. A kelbimbót megtisztítjuk, ha nagyobbak felezzük, ne...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű1. A vizet felteszem forrni, répát és a káposztát összevágom vékony csíkokra. 2. A wokot felmelegítem, amilyen forróra csak tudom bele teszek kb fél deci olajat, aztán a káposzt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz