húslevesben főtt csirkehús
8 evőkanál rizs
1 kis fej hagyma
so, bors, piros paprika
vegeta (elhagyhato)
olaj
A hagymat uvegesre paroltam.
Adtam hozza keves vizet, es fuszereztem, so,bors,piros paprika,vegeta.
Hozzaadtam a levesben fott csirkehust, amit feldaraboltam.
Par percig egyutt paroltam,utana lezartam a tuzet.
A rizset keves olajon megforgattam, feltoltottem annyi vizzel, hogy ellepje.
Lassu tuzon puhara paroltam.
Utana a megfott rizset hozza kevertem a csirkehushoz.
Ha kell utana lehet fuszererzni izles szerint.
Lefodtem, hogy az izek osszeerjenek.
Utana lehet fogyasztani.
A csirkecombokat szétszedjük, filézzük, ha a bőrét nem szeretjük leszedhetjük róla. A joghurtot a fokhagymával, sóval, delikáttal összekeverjük. A csirkecombokat beleforgatjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárnyakat osztjuk 3 részre. Sütőzacskóba tettem őket, jól összekeverem a fűszerekkel. 15-30 percre pihentem Addig a krumplit fel lehet szeletelni, karikázni, megkenni őket növé...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA szárazbabot előző este beáztatjuk, leszűrjük. Az apróra vágott vöröshagymát a forró zsíron megpirítjuk, lehúzzuk a tűzről, megszórjuk liszttel, fűszerpaprikával, és összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű