Családireceptkönyv.hu

RIZSES CSIRKEHÚS


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 2 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


húslevesben főtt csirkehús
8 evőkanál rizs
1 kis fej hagyma
so, bors, piros paprika
vegeta (elhagyhato)
olaj

Elkészítés:


A hagymat uvegesre paroltam.
Adtam hozza keves vizet, es fuszereztem, so,bors,piros paprika,vegeta.
Hozzaadtam a levesben fott csirkehust, amit feldaraboltam.
Par percig egyutt paroltam,utana lezartam a tuzet.
A rizset keves olajon megforgattam, feltoltottem annyi vizzel, hogy ellepje.
Lassu tuzon puhara paroltam.
Utana a megfott rizset hozza kevertem a csirkehushoz.
Ha kell utana lehet fuszererzni izles szerint.
Lefodtem, hogy az izek osszeerjenek.
Utana lehet fogyasztani.

RIZSES CSIRKEHÚS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Májpástétom
Májpástétom

A májat mossuk meg, ha szükséges, tisztítsuk meg, majd vádjuk apró darabokra. Egy kis darab vajon pirítsuk puhára, majd rakjuk félre. A vöröshagymát vágjuk apró kockára, a sült máj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szezámmagos rántott hús fokhagymás tejföllel, krumpl
Szezámmagos rántott hús fokhagymás tejföllel, krumpl

A húst a zsiradéktól megtisztítjuk, 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Enyhén mindkét oldalán kiklopfoljuk, kb. fél centi vastag szeleteket kapunk. Egy csipet sóval mindkét oldalát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dorottya
Rozmaringos csirke, sült kelbimbóval
Rozmaringos csirke, sült kelbimbóval

A csirkecombokat a fűszersóval megszórjuk, hintünk rá kevés borsot, szárított rozmaringot és sütőzacskóban ropogósra sütjük. A kelbimbót megtisztítjuk, ha nagyobbak felezzük, ne...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Kínai pirított tészta
Csirkemell - Kínai pirított tészta

1. A vizet felteszem forrni, répát és a káposztát összevágom vékony csíkokra. 2. A wokot felmelegítem, amilyen forróra csak tudom bele teszek kb fél deci olajat, aztán a káposzt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk