80 dkg csirkemell
20 dkg gomba
1 fej nagy hagyma
3 dkg zsír
4 db egész tojás
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
1 csokor petrezselyem
pici zsír a fólia kenéséhez
Csirkemellet megtisztítjuk, 3-4 mm vastag szeleteket vágunk.
Hagymát apró kockára vágjuk és megdinszteljük a zsírban.
A gombát apró kockára vágjuk.A petrezselymet apróra vágjuk szintén. A gombát, petrezselymet is a hagymára tesszük és tovább dinszteljük. Ízesítjük sóval, borssal. A tojásokat felverjük és a lábasba öntjük. Átsütjük.A fóliát zsírral megkenjük. A szeletelt húsra helyezzük a masszát.Feltekerjük és a fóliára rakjuk a hústekercseket és betekerjük a fóliával. Tepsibe helyezzük a betekert húsokat.
Sütőbe tesszük, melyet 210-220 C-ra előmelegítettünk. Kb. 1 órát sütjük.
A csirkemájat megmossuk, gondosan megtisztítjuk, és hagyjuk lecsepegni. A zöldpaprikát is megmossuk, kimagozzuk, kockákra vágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet apró kockákra vágjuk és egy evőkanál Oliva olaj, só és bors keverékébe bepácoljuk 1 egy órára. Sós vízben felrakjuk a tésztát főni, közben elkészíthetjük a "szószt"...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnal, a szeleteknél legyen fél centi átfedés és a széleket felváltva lógassuk ki jobb és bal oldalon. A csir...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, majd nagyobb darabokra vágjuk. A paprikákat kicsumázzuk, majd felszeleteljük. Egy edényben felforrósítjuk az olajat, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű