Családireceptkönyv.hu

Pulykarolád gazdagon


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


4 szép szelet pulykamellfilé,
só, őrölt fehér bors,
4 szelet sonka,
4 szelet sajt,
4 db banán,
mandula,
liszt,
tojás,
étolaj,
5 dkg vaj,
1 dl fehérbor
80 dkg tisztított vegyes gyümölcs (ananász, alma, körte, narancs, kivi, stb.),

Elkészítés:


A pulykamellszeleteket kissé kiveregetjük, és sóval, fehér borssal mindkét oldalukat enyhén megszórjuk. Tetejükre egy-egy szelet sajtot és sonkát fektetünk.
A banánokat meghámozzuk, és a sonkás-sajtos hússzeletek szélére tesszük, majd a húst feltekerjük. A roládokat megtűzzük fogvájóval, a végeiknél a húst benyomkodjuk. Lisztben, kevés sóval felvert tojásban, szeletelt mandulában megforgatjuk, és bő olajban kisütjük. A körethez egy nagy serpenyőben vajat forrósítunk, és átforgatjuk rajta a kisebb darabokra vágott gyümölcsöket. Egy kevés fehérbort öntünk alá, és lefedve, időnként megkevergetve megpároljuk. A hústekercseket tálra rendezzük, és párolt gyümölcsökkel körítjük.

Pulykarolád gazdagon

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Csirkemell - Sajttal és gombával töltött csirkemell
Csirkemell - Sajttal és gombával töltött csirkemell

1. A húst megmossuk, majd nagy szeletekre vágjuk és egy tálba tesszük, ráöntjük a tejet, hozzáadunk 2 gerezd zúzott fokhagymát, lefedjük és legalább 2 órán át hűtőben pihentetjük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Csirkecomb sütve (x)
Csirkecomb sütve (x)

később

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb
Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

A megtisztított csirkecombot enyhén sózzuk, bővebben borsozzuk. A bőrét fellazítjuk, és alátömködjük a kisebb darabokra vágott kolbászt és szalonnát. A húst tepsibe fektetjük, kevé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros tejfölös csirke
Mustáros tejfölös csirke

A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A felkockázott húst hozzákeverjük és addig pirítjuk, míg feldobja a levét. A gombát leszűrjük és hozzákeverjük, fűszerezzük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk