Csirkecomb
2 fej hagyma
2 1/2 dl száraz fehér bor
2 ek mustár
Serpenyőben 2 ek. olajon a húst megpirítani, kivenni és félretenni.
Takarékon a hagymát aranybarnára sütni.
Vissza rá a hús+ borral összekevert mustár, bor. Így felforralni és betenni a sütőbe 45-55 percre. Félidőben a combokat megfordítani.
A tésztát sós vízben megfőzzük. A húst nagyobb darabokra vágjuk, kevés olajban pirítani kezdjük. Fűszerezzük és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, minden oldalát megpirítjuk. A tésztá...
Elkészítési idő: 1 óraA csirkét tisztítás és belezés után kívül-belül sózták, majorannával, borssal, pirospaprikával szórták meg, majd agyag masszával vonták be. Beledobták a parázsba, ahol néha-néha eg...
Elkészítési idő:A mellfiléket lapjában elfelezzük - így két lapos szeletet kapunk, sózzuk, finoman borsozzuk őket és kenjük be préselt fokhagymával. Mártsuk a hússzeleteket a felvert, picit sóz...
Elkészítési idő: