Csirkecomb
2 fej hagyma
2 1/2 dl száraz fehér bor
2 ek mustár
Serpenyőben 2 ek. olajon a húst megpirítani, kivenni és félretenni.
Takarékon a hagymát aranybarnára sütni.
Vissza rá a hús+ borral összekevert mustár, bor. Így felforralni és betenni a sütőbe 45-55 percre. Félidőben a combokat megfordítani.
Elkészítése: A hagymát, a zellert és a répát megtisztítjuk és felszeleteljük, egy kevés olajban a gombával együtt 2-3 percig dinszteljük, majd felöntjük vízzel és fűszerezzük. Köz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell szeleteket enyhén megsózom, a zsiradékban mindkét oldalát hirtelen pirosra sütöm, -amikor gyengén megpirult kiszedem és félre teszem ,-ugyan ebben a zsiradékba az a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemlét vízbe beáztatjuk, hagyjuk, hogy megszívja magát, majd alaposan kicsavarjuk. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, majd besózzuk. Az aszalt szilvát, a diót, a zsemlét és...
Elkészítési idő: 1 h Nehézség: KözepesA megtisztított csirkeszárnyakat a só, őrölt pirospaprika, őrölt fekete bors, őrölt kömény és zúzott fokhagyma (lehet vágni is) keverékében megforgatjuk, és bő forró olajban kisütj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű