Csirkecomb
2 fej hagyma
2 1/2 dl száraz fehér bor
2 ek mustár
Serpenyőben 2 ek. olajon a húst megpirítani, kivenni és félretenni.
Takarékon a hagymát aranybarnára sütni.
Vissza rá a hús+ borral összekevert mustár, bor. Így felforralni és betenni a sütőbe 45-55 percre. Félidőben a combokat megfordítani.
A combokat és a mellet sóval, borssal bedörzsölöm, a húsos felét fűszerezem majoránnával és kakukkfűvel. Egy tepsibe egymás mellé rakom a húsokat, aláöntöm a bort. Alufóliával lef...
Elkészítési idő: 1 óraAz alma-narancs csatnihoz a fűszereket előkészítem, egy edényben a vaj at megolvasztom és belekeverem az összeset a cukorral. Pár percig kevergetem, majd hozzáadom a megpucolt, apr...
Elkészítési idő:1. A megtisztított csirkemelleket kb. 1 cm vékony csíkokra vágjuk, lecsöpögtetjük. Meghintjük kevés sóval és gyros fűszerkeverékkel, jól összeforgatjuk, és kicsit félrerakjuk. 2...
Elkészítési idő:1. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd paprikás lisztbe forgatjuk. 2. A bacon felét belefektetjük a tepsibe, és szorosan egymás mellé téve, rátesszük a csirkemellet. 3. Rá...
Elkészítési idő: