- 50 dkg csirkemell
- 2 db nagy alma
- 1 dl méz
- 1 dl fehérbor
- só
- őrölt bors
- rozmaring
- olaj
A csirkemellet felszeleteljük úgy, hogy nagyobb érméket kapjunk, sózzuk, borsozzuk. Az almákat kettévágjuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Közepes tepsit vagy jénai tálat kiolajozunk, és váltakozva belerakjuk a húst és az almát. A mézet meglangyosítjuk és elkeverjük a borral, végül ráöntjük a húsra. Megszórjuk rozmaringgal. 30 perc alatt, 175 fokon készre sütjük.
A sózott borba áztasd be az őszibarackot legalább fél órára. A csirkemellet klopfold ki, majd tedd rá az őszibarackot, és szórj a közepére reszelt sajtot. A húst hajtsd össze kis b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCsirkemellet vékonyra szeletelünk. Almát citromlével meglocsolunk. Túrút tördelünk rá. Esetleg petrezselyemzöldet. Sütjük.
Elkészítési idő: 15 Nehézség: KönnyűApró vékony szeletekre vágjuk a fokhagymákat. A csirkemájat beletekerjük a baconbe úgy, hogy 3 db vékony szelet fokhagymát tegyünk 1-1 májhoz. Fogpiszkálóval vagy hústűvel szúrju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyömbért, a káposztát, a répát és a hagymát, paprikát felaprítjuk. Egy tálba öntjük az oliva olajat és beletesszük a zöldségeket a szójaszószt és összekeverjük. Hozzáadjuk a csí...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes