1 buc pui eventual fara cap
5 cartofi mari
2 cepe
sare
piper
Se spala puiul se condimenteaza si se impacheteaza in folie de aluminiu unsa in prealabil cu unt. Cartofii curatati se taie in bucati mari si se aseaza intr-o tava in jurul puiului, impreuna cu ceapa curatata.
Se adauga o cana de apa, putin ulei si sare si se da la cuptor. Se lasa aproximativ 45 min. la foc mediu, dupa care se verifica puiul intepandu-l cu o scobitoare.
Daca scobitoarea intra usor se desface aluminiul deasupra si se inteapa aluminiul in partea de jos ca sa curga untul, si se da din nou la cuptor la foc iute pana se rumeneste putin.
A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőpor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fűszereket és a sót összekeverjük a tejföllel, majd megforgatjuk benne a csirkecombokat. Egy tepsibe sorakoztatjuk őket, majd leöntjük a tejföllel és lefedjük alufóliával....
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű