menu

Családireceptkönyv.hu

Túróval töltött csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg túró
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma

bors
majoranna
petrezselyemzöld
kapor
tejföl
2 nagyobb csirkemell
15 dkg sonka
liszt
tojás
zsemlemorzsa

Elkészítés:


A csirkemell filéket vastagabb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és kicsit megsózzuk.

A szeletelt bacont centis csíkokra vágjuk, és serpenyőben kicsit megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. Addig a túrót sózzuk, borsozzuk és apróra vágott kaporral ízesítjük. Végül a pirított bacont is hozzáadjuk.

Az így kapott töltelékkel megtöltjük a csirkemellszeleteket, és a szokásos módon panírozzuk, majd sütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Sült krumplival és salátával még finomabb de nagyon finom hidegen is

Túróval töltött csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mozzarellával és főtt füstölt tarjával töltött csirk
Mozzarellával és főtt füstölt tarjával töltött csirk

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Mindegyik csirkemellre teszünk 1-1 szelet főtt füstölt tarját és 1-1 szelet mozzarella sajtot. A csirkemelleket összehajtj...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Jucus
Tejszínes gombás csirke
Tejszínes gombás csirke

A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a csíkokra vágott csirkemellet és a gombát, majd azt is fehéredésig pirítjuk. Felöntjük kevés vízzel, sózzuk, borsozzuk. Ha meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Zsuzsa
Sült rakott csirkemell
Sült rakott csirkemell

A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és olajon megsütjük. A csirkemájat szintén olajon bors és majoránna hozzáadásával lesütjük. A szalonnát sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Szárnysalma
Szárnysalma

A húst fejtsd le a csontról, és vágd apróra. Az almákat hámozd meg, s a felső oldaláról vájd ki a közepét. (Ha a meghámozott almát gyengén citromos vízben tartod, akkor nem barnul...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk