25 dkg túró
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
só
bors
majoranna
petrezselyemzöld
kapor
tejföl
2 nagyobb csirkemell
15 dkg sonka
liszt
tojás
zsemlemorzsa
A csirkemell filéket vastagabb szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és kicsit megsózzuk.
A szeletelt bacont centis csíkokra vágjuk, és serpenyőben kicsit megpirítjuk, majd hűlni hagyjuk. Addig a túrót sózzuk, borsozzuk és apróra vágott kaporral ízesítjük. Végül a pirított bacont is hozzáadjuk.
Az így kapott töltelékkel megtöltjük a csirkemellszeleteket, és a szokásos módon panírozzuk, majd sütjük.
Sült krumplival és salátával még finomabb de nagyon finom hidegen is
A csirkemellet szeletekre vágom, fűszerezem (saját keveréket használok, só, bors, fokhagyma granulátum) megforgatom a lisztben és hirtelen átsütöm mindkét oldalát, majd egy jénai a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk (csak egy kicsit megütögetjük, nem kell nagyon vékonyra). A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A tojást villáv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemell szeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, meghintjük sóval. Egy tálba a forgatáshoz lisztet szórunk. Egy magasabb falú edényben bő olajat forrósítunk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott cukkinit héjastól lereszeljük, úgyszintén a gombát is. Két csipetnyi sóval megszórjuk, néhány percig hagyjuk, majd kinyomjuk a folyadékot belőle. Ízesítjük borssal, ka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű