Családireceptkönyv.hu

Szezámos csirketekercs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



65 dkg darált csirke
1 evőkanál zúzott fokhagyma
½ teáskanál cukor
olaj a sütéshez
1 nagy répa lereszelve
1 evőkanál szójaszósz
1 nagy tojás
2 marék szeletelt mogyoróhagyma
1 ½ teáskanál szezámolaj
24 szelet wrap

Elkészítés:



egy nagy tálban keverjük össze a csirkét, a répát, a hagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, szezámolajat, cukrot és a tojást.
Egy wrapnak az egyik széléhez közel kanalazzunk körülbelül 1,5 kanálnyit a mixből, majd kezdjük el feltekerni, a két végét meg hajtogassuk be, hogy ne tudjon kifolyni.

Ha nincs fritőzünk egy magas falú serpenyőbe öntsünk körülbelül 4 centiméter magasságig.
Ha az olaj elérte a 180 fokot, tegyünk bele annyi annyi tekercset amennyi elfér, és forgatva süssük amíg aranybarna lesz, ez körülbelül 3-5 perc.

Szezámos csirketekercs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Zöldfűszeres rizotto sült kacsamellel
Zöldfűszeres rizotto sült kacsamellel

Egy lábosban olajat hevítek és beleteszem az apróra vágott hagymát és a durván felaprított zsályaleveleket és üvegesre megdinsztelem. Hozzáadom a rizst és egy kicsit pirítom. Felön...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tyúk vágása, pucolása, bontása
Tyúk vágása, pucolása, bontása

- Szóval tyúk vágáshoz odateszel kb 5 liter vizet forralni ! - Nagyon megfened a kést. Éles legyen ám. - Ha tudod melyik tyúkot vágod, annak reggel már nem adsz enni, és nem enge...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Csirkecomb - Bosnyák csirke
Csirkecomb - Bosnyák csirke

1. A csirkecombokat megmossuk, besózzuk. 2. Füstölt szalonnát apróra vágjuk, és az olajon kisütjük, majd ebben a zsiradékban kisütjük a húsdarabokat. 3. Burgonyát héjában meg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Csirkés csusza
Csirkés csusza

A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. A sajtot lereszeljük, majd a tejföllel, a petrezs...

Elkészítési idő: 70 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk