Családireceptkönyv.hu

Mustáros csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


300 g csirkemell filé (2 darab)
2 ek dijoni mustár (kb. 60 ml)
30 ml juharszirup
1 tk vörösborecet
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 dl dupla tejszín

Elkészítés:


A húst megmossuk, szárazra itatjuk, sóval, borssal fűszerezzük, egy tűzálló tálba rakjuk.
A mustárt elkeverjük a sziruppal, tejszínnel és az ecettel, majd a húsra simítjuk.
Betoljuk a 220 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 30-40 percig sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Márti
Részeges”, pulyka’’ pikáns mártással.
Részeges”, pulyka’’ pikáns mártással.

A combokat kicsontozom, 5-6 cm szélesre darabolom, fűszerkeverékkel bedörzsölöm. Serpenyőbe olajat hevítek, és a húsokat mindkét oldalán át pirítom. Meglocsolom, konyakkal, és megg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Rakott csirke mell
Rakott csirke mell

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Borsós csirke brassói
Borsós csirke brassói

Az apróra felkockázott hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fokhagymát is. A csirkemellet egyforma kockákra vágjuk. A piruló hagymához adjuk, sózzuk, borsozzuk és addig...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Citromos csirke
Citromos csirke

Tisztítsuk meg, és daraboljuk fel a csirkét, ha nem szeretjük, húzzuk le a bőrét is, és az olajon gyakori forgatással mindegyik oldalát pirítsuk meg. Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk