1 vöröshagyma
300 g zöldborsó (felengedett)
300 g sárgarépa (felengedett)
2 evőkanál vaj
100 ml zöldségleves
100 g tejszín
összesen 400 g vékonyra szeletelt csirkemell
só
bors
1 tojás
70 g reszelt kókusz
3 evőkanál napraforgóolaj
bazsalikom
A hagymát tisztítsd meg, és aprítsd fel. A felengedett zöldséget forró vajban dinszteld meg. Add hozzá a levest, és a tejszínt, fedd le, és főzd 10 percig alacsony lángon.
A csirkemell szeleteket mosd meg, szárítsd meg, sózd, borsozd. A tojást verd fel. A húst először a tojásban, aztán a kókuszreszelékben forgasd meg, utóbbit jól nyomd rá. Forró olajban mindkét oldalát süsd ropogósra kb. 6 perc alatt.
Eközben a zöldségeket sóval és borssal ízesítsd. A bazsalikomot vágd csíkokra, és tálalás előtt keverd a zöldséghez. A hússzeletekkel tálald. Köretként illik hozzá a krumplipüré.
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához kev...
Elkészítési idő:Elkészítése: A húst tepsibe lefektetjük, majd ráöntjük a szószt. 1 órán át sütjük amíg meg nem kapja a tetejét, nem kell letakarni.
Elkészítési idő:A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, kevés olajon pirítjuk, majd ráhelyezzük a húsokat és mindkét oldalukat sütjük 2-3 percig. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, csak ann...
Elkészítési idő: