7 szelet bacon
7 nagyobb szelet csirkemell
1 dl olaj (bármilyen)
Ízlés szerint csirke fűszerkeverék
A csirkét megtisztítjuk vékonyabb szeletekre vágjuk.
Beletekerjük a baconbe és fixáljuk hústűvel.
Bekeverjük az olajba a fűszert, majd bele forgatjuk a betekert húsokat.
200 C fokra előmelegített sütőbe tesszük letakarva kb. 40 percig.
Levesszük a fóliát és 30 perc alatt készre pirítjuk.
Bármilyen körettel találjuk !
1. A citromot egy vágódeszkán kicsit meghengergetjük, félbevágjuk, majd vágási felületével lefelé száraz, forró serpenyőbe nyomjuk, pár percet sütjük, amíg megpirul, ezután kivessz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A combokat filézd ki, ha eleve filét vettél, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz ebből a szempontból. 2. A fokhagymát reszeld egy tálkába, keverd el a többi hozzávalóval és eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát csíkokra szeleteljük és kevés olajon megpirítjuk, majd egy tálban félre rakjuk. 2. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk és meglocsoljuk mustárral. 3....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. Melegítsd elő a sütőt: Állítsd a sütőt 200°C-ra (400°F). 2. Készítsd elő a csirkecombokat: A csirkecombokat alaposan mosd meg, majd töröld szárazra. Fűszerezd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű