6 csirkecomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi rozmaring
1 fél teáskanálnyi citromfű
1 paradicsom
2 evőkanál paradicsomszósz
só
bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, kevés olajon pirítjuk, majd ráhelyezzük a húsokat és mindkét oldalukat sütjük 2-3 percig. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, csak annyival, hogy ne égjen oda. A paradicsomot és a fokhagymát összeturmixoljuk, belekeverjük a paradicsomszószt és a fűszereket, majd ráöntjük és fedő alatt főzzük pár percen át. Ezt követően az egészet áttesszük egy hőálló edénybe és 180 fokos sütőben sütjük amíg a húsok külseje megpirul, a belseje omlós lesz.
A csirkemellet csíkokra szeljük fel, sózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk állni. A tojások sárgáját keverjük el a sörrel, és kézi habverővel simára kevergetve adjunk hozzá annyi liszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony csíkokra vágni, bepácolni: bors, fokhagyma, só, citromlé. Hagymát felszeletelni, megpárolni rajta a paprikát és a felkockázott cukkinit. Paradicsomot apró k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. A spárgát megpucoljuk, majd 5 cm-es darabokra aprítjuk. A csirkemellet felkockázzuk. A répát megpucoljuk, feldaraboljuk, forrásban lévő sós vízben 4-5 percig előfőz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apró kockákra vágom,sózom,majd kisütöm. Egy másik edényben a cukrot világosbarnára megolvasztom,és a szegfűszeggel és a fahéjjal ízesítem.Hozzáadom a narancslét,ekkor a kar...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű