6 csirkecomb
1 hagyma
7 gerezd fokhagyma
1 teáskanálnyi rozmaring
1 fél teáskanálnyi citromfű
1 paradicsom
2 evőkanál paradicsomszósz
só
bors
olaj
A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, kevés olajon pirítjuk, majd ráhelyezzük a húsokat és mindkét oldalukat sütjük 2-3 percig. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel, csak annyival, hogy ne égjen oda. A paradicsomot és a fokhagymát összeturmixoljuk, belekeverjük a paradicsomszószt és a fűszereket, majd ráöntjük és fedő alatt főzzük pár percen át. Ezt követően az egészet áttesszük egy hőálló edénybe és 180 fokos sütőben sütjük amíg a húsok külseje megpirul, a belseje omlós lesz.
A kacsacombokat és a mellet jól megmossuk, és az esetlegesen előforduló tokoktól megszabadítjuk. Sózzuk, majd a bőrös részeket enyhén bevagdaljuk, és a bőrös résszel felfelé tepsib...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat betelerjük baconszalonnával és a tepsibe tesszük. Közé szórjuk a fokhagymát, a 8-ba vágott vöröshagymát, a megpucolt, kimagozott, 4-be vágott körtéket és meglocsol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlőször a tésztát sós vízben félkeményre kifőzzük,vízzel leöblítjük és leszűrjük. A kaliforniai paprikát vékonyabbra szeljük,a paradicsomot is feldaraboljuk. Egy nagyobb lábasban a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. Kevés olajat hevítünk egy serpenyőben, a hús mindkét oldalát elősütjük egy-egy perc alatt. A szeleteket tűzálló tálba tesszük egy...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű