Tészta:
6 tojás
6 evőkanál cukor
6 evőkanál liszt
2 evőkanál kakaópor
1/2 csomag sütőpor
1 dl étolaj
Krém:
25 dkg margarin
20 dkg cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
6 dl tej
1 evőkanál kakaópor
1 evőkanál őrölt kávé
A tésztát úgy készítjük, mint a piskótát. 24 × 34 cm-es tepsiben sütjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejben megfőzünk, ha kihűlt, összekeverjük a habosra kevert margarinos krémmel. Az így elkészült krémet elfelezzük. Az egyik feléhez adjuk a kakaót és a kávéport. A tésztára először a fehér krémet kenjük, majd a barna krém következik. A tetejét olvasztott csokival vonjuk be.
Tészta:A tojások sárgáját a sütőporral,édesítővel és 5 kanál vízzel habosra felverjük,majd hozzáadjuk a lisztet,mindig 1-1 kanállal,végül a kakaóport.A tojások fehérjét csipet sóva...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA túrót és a vaníliacukrot simára dolgozzuk. A habtejszínt habbá verjük és hozzáadjuk a cukros túróhoz. A megmosott és lecsepegtetett epret feldaraboljuk, majd a porcukorral együ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgáját a porcukorral és a vízzel habosra kavarjuk. Hozzáadjuk a lisztet, melyben elkevertük a sütőport, a kakaót, valamint a 6 tojás kemény habját. Zsírozott, lisztezett,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKapcsold be a sütőt, hogy felmelegedjen kb. 200-220 fokra. Vajazd ki a tepsit. A meghámozott almákat reszeld le, fahéjas cukorral szórd meg, majd hagyd állni, hogy levet eressze...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű