5 dl. tejszin
10 dkg. étcsoki
2 cs. vaniliáscukor
5 dkg. zselatin
A tejszint a csokit a cukrot addig forraljuk mig a csoki el nem olvad.
A zselatint a leirása szerint hozzáadjuk.
Poharakba töltjük és hagyjuk kihűlni, pár órára hűtőbe tesszük.
A fehér rész úgy készül mint a barna csak csoki nélkül.
A csokis réteg megszilárdulása után kanalazzuk a tetejére.
A tésztához valókat összedolgozzuk, félretesszük. Meghámozzuk az almát, majd lereszeljük. A vajon ledinszteljük. Az almakrémnél leírtak szerint ízesítjük. A pudingot 5 evőkaná...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütihez az étcsokit vízgőz fölött felolvasztjuk. Közben a vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojássárgájákat is. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA rizst hideg vízben átmossuk, majd 2 dl vízzel feltesszük főni. Ha a vizet magába szívta, hozzáadjuk a tejet, a vajat és a vaníliás cukrot. Lassú tűzön felforraljuk. Mire felfor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összegyúrunk, majd kis golyókat formálunk, sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk őket, majd villával lenyomjuk kissé. Ezzel mintegy mintázzuk is a felületüket. De ella...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű