5 dl. tejszin
10 dkg. étcsoki
2 cs. vaniliáscukor
5 dkg. zselatin
A tejszint a csokit a cukrot addig forraljuk mig a csoki el nem olvad.
A zselatint a leirása szerint hozzáadjuk.
Poharakba töltjük és hagyjuk kihűlni, pár órára hűtőbe tesszük.
A fehér rész úgy készül mint a barna csak csoki nélkül.
A csokis réteg megszilárdulása után kanalazzuk a tetejére.
A sűrített tejet egy jól záródó befőttes üvegbe öntjük, majd vízfürdőben 3 órán keresztül főzzük. Edénybe tesszük a mézet, a cukrot, 10 dkg vajat,a tojásokat, és gőz fölött állandó...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összegyúrom, majd 1/2 órát pihentetem. Vékonyra nyújtom, kiszaggatom és megsütöm. Miután kihűlt, csokival megkenem, kókusszal megszórom.
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesA tojásfehérjéket a sóval elkezdjük habbá verni, majd fokozatosan hozzáadjuk a cukrokat is és fényes habbá verjük. Óvatosan hozzáadjuk az almaecetet, a fahéjat és a kuko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krémhez 4 kanál lisztet 4 dl tejjel, 1 tojással simára keverek, majd sűrű krémmé főzöm. 2. Amíg hűl, 25 dkg porcukrot, 25 dkg margarint, 1 csomag vaníliás cukorral habosra...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz