5 dl. tejszin
10 dkg. étcsoki
2 cs. vaniliáscukor
5 dkg. zselatin
A tejszint a csokit a cukrot addig forraljuk mig a csoki el nem olvad.
A zselatint a leirása szerint hozzáadjuk.
Poharakba töltjük és hagyjuk kihűlni, pár órára hűtőbe tesszük.
A fehér rész úgy készül mint a barna csak csoki nélkül.
A csokis réteg megszilárdulása után kanalazzuk a tetejére.
A kuglof elkeszitese ,a tojasokat ,olajat , cukrot habosra kikeverjuk majd hozza adjuk a pudingport es a sutoport ezt ovatosan osszekeverve bele ontjuk egy kuglof formaba es kis...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűMeglangyosítunk 1 dl tejet, és 1 evőkanál cukorral és a fél csomag élesztővel egy pohárban elkeverjük, meleg helyen megkelesztjük. A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, hozzáadj...
Elkészítési idő: 1,5óra Nehézség: KözepesAz alapanyagokat összegyúrjuk. 2-3 mm vastagra nyújtjuk. Kis masnit formázunk belőle. 170 fokos bő olajban oldalanként 2-3 porc alatt aranybarnára sütjük. Porcukorral meghintve bar...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA zsiradékokat összemelegítjük, majd a lábast lehúzzuk a tűzről. Ha xilittel készül akkor a finom porrá őrölt xilitet ebben az olvasztott zsiradékban elkeverjük. Beletesszük a v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű