1 evőkanál olívaolaj
1 apróra vágott hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 kockára vágott zöld paprika
1 cukkini
30 dkg főtt burgonyát
2 paradicsommal
2 evőkanál fekete olívabogyó
4 tojás
só és bors ízlés szerint
fél teáskanálnyi oregánó
1 csipet cayenne bors
7 dkg mozzarella sajt
10 dkg reszelt parmezán sajt
só
Egy serpenyőben megmelegítjük az olajat és a felvágott hagymát, paprikát, fokhagymát, pirítani kezdjük. Hozzáadjuk a felszeletelt cukkinit, majd lassú tűzön tovább pároljuk. Mikor a cukkini feldobja a levét, a burgonyát is hozzáadjuk, majd a felszeletelt paradicsomot és olajbogyót is. Jól összedolgozzuk és addig főzzük, amíg a paradicsom is feldobja a levét. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a fűszereket és mikor minden zöldség megpárolódott ráöntjük, majd készre sütjük és amíg forró megszórjuk a sajtokkal, hogy ráolvadjanak.
Készítsük elő egy 17 X 24 cm-es, magas peremű tepsit. Először az alsó piskótaréteget fogjuk előkészíteni. Ehhez tegyük egy tálba az eszpresszó kávét, és ízlésünk szerint ízesítsük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes…összedagasztani én géppel de lehet kézzel… akkor jó, ha elválik a dagasztó falától és egy gombóccá válik, ha szükséges lehet vizet adni hozzá, ez mindig lisztfüggő. Kétszer 40...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEs empfiehlt sich die Gnocchi (nach Packungsanleitung) zeitgleich mit der Sauce zuzubereiten, da beides sehr schnell geht. Etwas Öl oder Butter in einer Pfanne heiß werden lasse...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat meghámozzuk (paradicsomot nem kell), robotgéppel adagonként összevágjuk, vagy húsdarálón ledaráljuk. Egy nagy tálban 1 kg sóval (ha lehet akkor himalája só)jól elkev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű