20 dkg kakaós keksz
8 dkg vaj
1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 evőkanál porcukor
7 evőkanál tej
krémhez:
70 dkg tehéntúró
2 evőkanál porcukor
6 evőkanál citromos joghurt
1 evőkanál citromlé
1 csomag vaníliás pudingpor
4 evőkanál cukor
4 dl tej
A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a többi hozzávalót is és robotgéppel összedolgozzuk. Sütőformába simítjuk (ha lehet használjunk olyat, aminek lekapcsolható az oldala) és 6-7 percen át sütjük 180 fokon, majd hagyjuk kihűlni. A túrót krémesre keverjük a porcukorral és hozzáadjuk a joghurtot is, majd a citromlét. Közben a pudingot a cukorral összekeverjük, felöntjük a tejjel, megfőzzük és kihűtjük, majd összedolgozzuk a túrós krémmel és ráhalmozzuk a kekszes alapra. Lehűtjük és mikor már szilárd állagú szeletelhetjük is.
A hozzávalókat jól kikeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes tepsiben megsütjük.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tésztát vegyük ki a hűtőből, szoba-hőmérsékleten kicsit pihentessük a sütőpapírral együtt tekerjük ki, és 10 cm átmérőjű kikent formákat bélel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. Az egyikhez hozzákeverjük a kakaót. Egy éjszakát a hűtőben pihentetjük, majd fél cm vastagra nyújtjuk és sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet, a habtejszínt, a kókuszt, a vaníliás és kristálycukrot sűrűre főzzük, majd hozzáadjuk az előzőleg vajon kissé megpirított darát. Ezt az egészet jó sűrűre összefőzzük, maj...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű