40 dkg csirkemell
3 zöldpaprika
1 kisebb zellergumó
1 nagyobb savanyú alma
2 nagy paradicsom
1 teáskanálnyi ételízesítő
só, bors
olaj
A húst megmossuk és csíkokra vágjuk, majd egy olajjal kikent tepsibe tesszük. A zellert, a paprikát és az almát is megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és ráhalmozzuk, majd fűszerezzük az egészet. A paradicsomokat nagyobb darabokra vagdossuk, ezzel beborítjuk a zöldségeket és a húst. Egy kevés olajjal meglocsoljuk és mehet is a sütőbe. 30-35 percen át sütjük 180 fokon, néha megforgatjuk, hogy a hús és a zöldségek is jól átsüljenek.
Egy csirkemellet felkockázunk,esetleg csíkokra vágjuk. A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet, majd bő olajban ropogósra sütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesCsikecomb darabok ("bőröstül") sóz, borsoz, lisztbe forgat, ujjnyi olajban körbesüt. Hús edényből ki. Olajba bele: mustár, kechup, fokhagyma (apróra vágva, préselve,nem kell sok)...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKb. hüvelykujjnyi darabokra vágjuk a csirkemellet, picit sózzuk, borsozzuk. Egy kis tálba mérjük a lisztet. Egy másikban a tojást lazán felverjük és összekeverjük a tejjel. Egy har...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon megpirítjuk. Rátesszük a felkockázott húst és fehéredésig sütjük. ,majd a zúzott fokhagymát is Belekeverjük a ketchup-et ( paradicsompürét, )p...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű