Csirkecomb
méz
mustár
só
bors
kakukkfű
szójaszósz
olivaolaj
csirkefűszer kerverék
burgonya
lilahagyma
sárgarépa
fokhagyma
A csirkecombokat az alábbi páccal kezeltem:
Mustár, méz, csirkefűszer keverék, pici szójaszósz, olívaolaj, friss kakukkfű
Előmelegített sütőben pirosra sütöttem.
Köret:
Újkrumpli, fokhagyma, lilahagyma, s.répa, kakukkfű.
Olívaolajjal és sóval összeforgattam és előmelegített sütőben megsütöttem.
Elkészítés: A húsokat sózzuk borsozzuk, és a házi ételízesítővel ízesítjük Fedeles tepsibe vagy kacsasütőbe tesszük, mindegyik combra teszünk egy teáskanál puha zsírt. Lefedjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őröltborssal ízesítjük. A csirkemellet vékony darabokra szeleteljük, a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és átkenjük a sóval és borssal. A zúzott fokhagymát belekeverjük a paradicsomszószba és adunk hozzá 5-6 evőkanál olajat is, fűszerezzük és átkenjük vele a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSütés előtt pár órával a csirkét jól bedörzsöljük sóval és borssal, majd hűtőbe tesszük. A meghámozott és golflabda méretűre darabolt burgonyát lobogó forró vízbe tesszü...
Elkészítési idő: 115 perc Nehézség: Közepes