Hozzávalók:
8 csirkecomb
16 szelet bacon
4 paprika
2 sárgarépa
2 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
0,5 dl sör
olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
friss rozmaring
zellerlevél
só, bors
Elkészítése:
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyölt csirkéket és mellészórjuk a babérlevelet, a fokhagymát, a rozmaringot és a zellerlevelet. A sörbe keverünk 3 evőkanál olívaolajat és a balzsamecetet, ezzel leöntjük a húsokat. 40-50 perig sütjük 180 fokos sütőben. Néha megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.
A csirkét tisztítsd meg, mosd meg, itasd le róla a nedvességet, majd jól sózd be. A puha vajat keverd össze az aprított petrezselyemmel, a citromlével, a pirospaprikával, egy gerez...
Elkészítési idő: 1:50 perc Nehézség: KönnyűElkészítjük a pácot: a fokhagymát meghámozzuk és finomra vágjuk, a gyömbért megpucolva lereszeljük. Mindent – a fokhagymát, a reszelt gyömbért, a limelevet és a fűszereket is...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkecombokról leszedjük a bőrt, és alapossan megmossuk. A fokhagymát megpucoljuk, és kettévágjuk. A krumplit, a hagymát és a répát megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA combokat megmossuk, szárazra töröljük és besózzuk. Összekeverjük a mézet, a mustárt, a ketchupot, az olajat, a gulyáskrémet, a chilit és a fűszerkeveréket. Ebbe a szószba belete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű