50 dkg csirkemáj
2 db zsemle
1 db tojás
tej
1 közepes vöröshagyma reszelve
3 gerezd fokhagyma reszelve
só
bors
majoranna
1 evőkanál vágott petrezselyemzöld
zsemlemorzsa
olaj
A zsemléket tejben áztatom, a megtisztított májat ledarálom, és a hagymával, fokhagymával, tojással, sóval, borssal, majorannával összekeverem, ha kell teszek hozzá még zsemlemorzsát.
Olajjal kikent muffin formába teszem a masszából megformált fasírtokat, és előmelegített sütőben megsütöm 180 fokon, 20 percig.
A rókagombát olívaolajon pirítottam. A fűszerek durvára tört vegyes bors, rozmaring és kakukkfű voltak. Szerencsére ma már mindenfelé lehet kisméretű paradicsomfajtákat vásároln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjon 48 vékony szeletet a paradicsomból és 63 a cukkiniból. A csirke szeleteket elsimítjuk, majd hosszában kettévágjuk. Megszórjuk Ducros ® Provençal keverékkel, majd rátesszük a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sütőporral, majd a kukoricadarával. Hozzákeverjük a tojást, a sót, a cukrot és a tejet. Palacsinta sűrűségű tésztát kapunk, amibe beleforgatjuk a pálcikár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát feldaraboljuk, majd forró olajon félig megdinszteljük. Rádobjuk a felaprított fokhagymát és a kockára vágott húst. Fehéredésig sütjük, majd vízzel felengedve puhára...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű