40 dkg füstölt kolbász
2 fej lilahagyma
3 db főtt tojás
3 evőkanál tejföl
1 evőkanál mustár
5 dkg vaj
só, bors
A kolbászt, a hagymát, a főtt tojásokat ledarálom vagy összeaprítom és összekeverem a többi hozzávalóval.
A felkockázott feta sajtot a hámozott napraforgómaggal olívaolajba áztatom kb. fél órára. Majd a salátára helyezem, hozzáadom a petrezselymet és a tonhalat, összeforgatom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCascavalul cu tot cu ambalaj se pune intr-o cratita cu apa clocotita. Se opreste focul, se pune capacul si se tine cateva minute pana ce acesta se inmoaie. Se desface ambalajul si...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát negyedeljük, a torzsáját kivágjuk, és vékonyan felszeleteljük, vagy legyaluljuk. Besózzuk, és 1 órát állni hagyjuk. A hagymákat tetszőlegesen felszeleteljük. 5 dl ví...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket legyaluljuk, vagy apróra vágjuk és összekeverjük. Fűszerezzük és leöntjük kefirrel. Hűtőbe rakjuk, lehűtjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű