fiatal kakas
leveskocka
hagyna fokhagyma
só, bors
liszt, tojás, zsemlemorzsa
A fiatal kakast feldaraboltam, előfőztem kuktában, leveskockával, hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, (lehet beletenni zöldséget is) így egy kis húsleves is készült.
Amikor megpuhult a kakas, szokásos módon bepaníroztam lisztbe, tojásba zsemlemorzsába és forró olajban kisütöttem.
Még sohasem csináltam rántva, de gondoltam így is kipróbálom. Krunplipürével körítettem. Nagyon finom lett !
A burgonyát megmossuk és sós vízben puhára fűzzük, leszűrjük. A úst megmossuk, szárazra töröljük. Felforrósítjuk a olajat egy serpenyőbe és a húsok mindkét oldalát 1-1 percig s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit bel...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk, átmossuk hideg vízzel. A pác összes hozzávalóját összekeverjük. A csirkemellet hozzáadjuk a páchoz és jó alaposan átforgatjuk benne. Minimum 2-3 ór...
Elkészítési idő: 1-2óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet egy éjszakára annyi tejbe tesszük, amennyi ellepi. 2. Lecsepegtetjük, sózzuk ízlés szerint, majd mintha rántott húst készítenénk, bepanírozzuk, csupán a prézl...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz