fiatal kakas
leveskocka
hagyna fokhagyma
só, bors
liszt, tojás, zsemlemorzsa
A fiatal kakast feldaraboltam, előfőztem kuktában, leveskockával, hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, (lehet beletenni zöldséget is) így egy kis húsleves is készült.
Amikor megpuhult a kakas, szokásos módon bepaníroztam lisztbe, tojásba zsemlemorzsába és forró olajban kisütöttem.
Még sohasem csináltam rántva, de gondoltam így is kipróbálom. Krunplipürével körítettem. Nagyon finom lett !
A pulykamellet 1 centi vastag szelekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. A szeleteket lisztbe forgatjuk és az olajban elősütjük. A húst félrerakjuk és a serpenyőbe dobjuk a finomra vágo...
Elkészítési idő:A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: