Családireceptkönyv.hu

Rántott kakas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


fiatal kakas
leveskocka
hagyna fokhagyma
só, bors

liszt, tojás, zsemlemorzsa

Elkészítés:




A fiatal kakast feldaraboltam, előfőztem kuktában, leveskockával, hagymával, fokhagymával, sóval, borssal, (lehet beletenni zöldséget is) így egy kis húsleves is készült.
Amikor megpuhult a kakas, szokásos módon bepaníroztam lisztbe, tojásba zsemlemorzsába és forró olajban kisütöttem.
Még sohasem csináltam rántva, de gondoltam így is kipróbálom. Krunplipürével körítettem. Nagyon finom lett !

Rántott kakas

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Adrienn
Tejszínes-gombás pulykamell
Tejszínes-gombás pulykamell

A pulykamellet 1 centi vastag szelekre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. A szeleteket lisztbe forgatjuk és az olajban elősütjük. A húst félrerakjuk és a serpenyőbe dobjuk a finomra vágo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Tejszínes mustáros csirkemell
Tejszínes mustáros csirkemell

A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott csirkemell
Rakott csirkemell

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk