2,5 kg csirkeszárny
1 evőkanálnyi vöröshagymakrém
3/4 evőkanál fokhagymakrém,
1 evőkanál mustár
1 teáskanál mexikói fűszerkeverék
1 evőkanál méz,
só
Máz hozzávalóit összekeverni, beleforgatni alaposan a szárnyakat,, tepsibe önteni fél decinyi vizet, fél dl olajat,beletenni a husikat, 2 nagy fej vöröshagymát rákarikázni és alufóliával lefedni..
Légkeveréssel, előmelegített sütőben 140 fokon 50 percig sütni, majd a fóliát levéve 10-15 percig pirítani.
A csirkemellet vékony szeletekre vágom, fűszerezem, majd a mustárral kikevert sajtkrémmel megkenem és jénai tálba rétegezem. Lefedem és 200fokon 50percig sütöm. Végül beborítom saj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMossuk meg a húst és szeleteljük fel kb. 1-2 cm vastagságúra. Sózzuk be mindkét oldalát. A tejfölt keverjük össze a borssal, a rozmaringgal és a zúzott fokhagymával. Kenjünk ki egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeletekre vágjuk, és enyhén besózzuk. Lisztbe forgatjuk, majd kevés étolajban mindkét oldalán megkapatjuk. Célszerű fedő alatt párolni, hogy gőz alatt puhuljon. Ami...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vékony szeletekre vágjuk. A tejfölbe keverjük a felvert tojást, a fűszereket és a zúzott fokhagymát, majd átkenjük vele a húsokat és egy dobozba tesszük. Legalább egy éjszak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű