2,5 kg csirkeszárny
1 evőkanálnyi vöröshagymakrém
3/4 evőkanál fokhagymakrém,
1 evőkanál mustár
1 teáskanál mexikói fűszerkeverék
1 evőkanál méz,
só
Máz hozzávalóit összekeverni, beleforgatni alaposan a szárnyakat,, tepsibe önteni fél decinyi vizet, fél dl olajat,beletenni a husikat, 2 nagy fej vöröshagymát rákarikázni és alufóliával lefedni..
Légkeveréssel, előmelegített sütőben 140 fokon 50 percig sütni, majd a fóliát levéve 10-15 percig pirítani.
A szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. Egy tálban összekeverem a hozzávalókat, és ráöntöm a húsra úgy, hogy mindenütt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesEste előkészítjük!!! A szárnyakat mosd meg, tisztítsd meg. Ha szükséges, egy kés segítségével kapargasd le róluk a maradék szőrt vagy a tollat, a szárnyvégeket távolítsd el, sózd...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűKeverjük össze a pác hozzávalóit, forgassuk bele a húst, hogy mindenhol belepje, tegyük minimum fél órára a hűtőszekrénybe. Használhatunk ziplock/simítózáras zacskót a pácoláshoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReszeld le a sajtokat, majd keverd össze a többi hozzávalóval és töltsd meg a paprikát vele. Sütőben 200'C-on kb. 30 percig sütjük. Ha megsült vágd ketté=1adag. Basmati rizzsel...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű