1,50 kg csirke
1 fej hagyma
fél citrom
só, bors
vaj
A csirkét megmossuk, szárazra töröljük kivül-belül, majd besózzuk, borsozzuk a belsejét és beletesszük a hagymát és a fél citromot. A vajat megsózzuk, borsozzuk és a csirkét bekenjük vele. A tepsit kibélelem alufóliával, rácsot teszek bele, aláöntök egy kis vizet, vagy csirkelevest és a mellével lefelé helyezem rá a csirkét, majd 30 perc múlva megfordítom. Előmelegített 200 fokos sütőbe sütöm egy órát.
A kacsát tisztítsd meg alaposan, majd kívül-belül dörzsöld be sóval és majoránnával, no meg egy kis borssal. Ezután az almákat hámozd meg, darabold kis kockákra, és tedd ezeket az...
Elkészítési idő: 2 - 30 perc Nehézség: Közepes1. A csirkemájakat megtisztítjuk, szárazra töröljük. 2. A chilit apróra vágjuk. 3. A májakat fűszerezzük és méretüktől függően 1-2 szelet baconba tekerjük. 4. A betekert...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztát feltesszük főzni. Az édes chiliszószt összeforraljuk a narancslével és a gyömbérrel. A hús 1-2 cm-es kockákra vágjuk, az olivaolajon egy wokban megpirítjuk, majd a fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet a vöröshagymával együtt ledaráljuk. A darált csirkemellet befűszerezzük borssal, grillfűszerrel, oregánóval és egy kevés sóval. Vizes kézzel négy gombócot formázun...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű