1,50 kg csirke
1 fej hagyma
fél citrom
só, bors
vaj
A csirkét megmossuk, szárazra töröljük kivül-belül, majd besózzuk, borsozzuk a belsejét és beletesszük a hagymát és a fél citromot. A vajat megsózzuk, borsozzuk és a csirkét bekenjük vele. A tepsit kibélelem alufóliával, rácsot teszek bele, aláöntök egy kis vizet, vagy csirkelevest és a mellével lefelé helyezem rá a csirkét, majd 30 perc múlva megfordítom. Előmelegített 200 fokos sütőbe sütöm egy órát.
1. Előző este, de legalább 1-2 órával a készítés előtt bepácoljuk a csirkét. A csirkehúst nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A joghurthoz keverjük az olívaolajat, zúzott...
Elkészítési idő: 60 perc + 8 óra Nehézség: KözepesA csirkecombokat forgójuknál kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk. A káposztát kicsit átmossuk, alaposan kicsavarjuk, majd kicsit késsel összevágjuk. Egy jénai aljába halmozzuk, majd a s...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a hagymát apróra vágjuk. 2. Kiklopfoljuk a hússzeleteket, a margarinon elősütjük mindkét oldalát, majd egy tepsibe egymás mellé helyezz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElőször is bepácoljuk a húst. A pácoláshoz a felkockázott pulykahúst egy tálba tesszük, összekeverjük 1 evőkanál mustárral, 1 evőkanál mézzel, 2 evőkanál olívaolajjal, és picit meg...
Elkészítési idő: kb. 3.5 óra Nehézség: Könnyű