50 dkg liszt
4 pár hosszú virsli (darabokra vágtam)
3 dl tej
1 cs porélesztő
1 dl olaj
1 mokkáskanál cukor
2 kávéskanál só
10 dkg reszelt sajt
mustár
1 tojássárgája
A tészta hozzávalóit összegyúrtam, 30 percig kelesztettem, majd átgyúrtam és 16 db-ra vágtam (ahányra a virslit daraboltam). A darabokból kifliformát készítettem, a közepét megkentem mustárral, megszórtam reszelt sajttal és egy virsli darabot tettem rá, majd összetekertem. A tetejét megkentem tojás sárgájával, a tetejét megszórtam reszelt sajttalés előmelegített sütőben 220 fokon, 30 percig sütöttem.
A túrót egy tálban összetörjük, majd hozzákeverünk annyi tejfölt, hogy kenhető legyen az állaga. Megpucoljuk a lilahagymát, és a túrókrémbe reszeljük. Meghintjük a paprikával, meg...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még forrón áttörjük a burgonyaprésen. Lehűtjük. Az áttört burgonyából és a lisztből fél kávéskanál sóval és a tojásokkal...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: KözepesKevés zsírt melegítem, belerakom az összevágott paprikát. Amikor megpuhúlt ráöntöm a felvert megsózott tojásokat. Addig keverem amíg a tojás megsűl.
Elkészítési idő: 30-40 perc Nehézség: Könnyű1. A sertésbőrt ,csülköt, körmöt több lében is alaposan megmossuk; a fokhagymát megpucoljuk. 2. Az alaposan megtisztított hozzávalókat odatesszük főni annyi vízben, hogy ha a fel...
Elkészítési idő: 120 Nehézség: Könnyű