50 dkg liszt
4 pár hosszú virsli (darabokra vágtam)
3 dl tej
1 cs porélesztő
1 dl olaj
1 mokkáskanál cukor
2 kávéskanál só
10 dkg reszelt sajt
mustár
1 tojássárgája
A tészta hozzávalóit összegyúrtam, 30 percig kelesztettem, majd átgyúrtam és 16 db-ra vágtam (ahányra a virslit daraboltam). A darabokból kifliformát készítettem, a közepét megkentem mustárral, megszórtam reszelt sajttal és egy virsli darabot tettem rá, majd összetekertem. A tetejét megkentem tojás sárgájával, a tetejét megszórtam reszelt sajttalés előmelegített sütőben 220 fokon, 30 percig sütöttem.
Melegítsük elő a sütőt kb. 180'C fokra. Vagdossuk be a cipót kb. 2x2 cm kockákra úgy, hogy az alsó héja ősszetartsa a kenyeret. Töltsük meg a réseket ujjnyi csíkokra vágott came...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA fűszereket egy tepsire szórom és a 200 fokosra előmelegített sütőben 5 perc alatt megpirítom. Hagyom kissé kihűlni, majd egy mozsárban kissé összetöröm őket. Elkeverem a fekete t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben puhára főzzük. Közben egy másik edényben az apróra vágott vöröshagymát olajon megpirítjuk. Ahogy a hagyma megpirult, hozzáadjuk a rózsákra szedett brokkolit, f...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket felvágjuk, majd egy serpenyőben kókuszolajon megpirítjuk, közben a többi hozzávalót egy tálban alaposan elkeverjük, majd ha a zöldségek készen vannak ráöntjük a csics...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű