hagyma
csibe hús ( mell/ comb)
pirospaprika
só
bors
tejföl
A hagymát megtisztítom, apróra vágom, és olajon megdinsztelem.
Beleteszem a húst, sózom, borsozom, paprikázom és felengedem vízzel.
Ha megfőtt a hús, behabarom, de tej helyett vizet használok.
A krumplit egy dúrvább kefével jól megdörzsöltem, és félpuhára főztem. Hagytam kihűlni. A hagymákat kettévágtam ,és felszeleteltem. A krumplit vastagabb szeletekre vágtam. Egy...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Könnyű1. Piletinu narežite na kockice. 2. Za marinadu pomiješajte jaje, đumbir, češnjak, škrob, Gussnel, umak od soje i malo chilija i soli. Marinadu prelijte preko piletine, promij...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat nagyon apróra összevágtam,majd sóval ,borssal összekevertem.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűHárom deci friss, házi tejszínt lehetőleg fém keverőtálba öntünk, és elektromos habverővel a legerősebb fokozaton verni kezdjük. Először szépen felhabosodik, majd eléri a tejszínha...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes