5 tojás
10 dkg margarin/vaj
1 k.k. mustár
2 e.k. tejföl
só
lilahagyma
A tojásokat keményre főzzük, megvárjuk amíg icsit kihűl.
Minden hozzávalót összekeverünk, turmixoljuk és kész is.
Tócsnit készítünk a szokásos módon csak nagyobbakba Burgonya lereszelve és annyi liszttel sűrítve, hogy ne folyjon. Üssünk bele tojást és fűszerezzük (zúzott fokhagyma, bors, só,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertés az alap Ha kolbász, akkor alapból mindenki sertésben gondolkozik itthon (és paprikás megoldásban). A sertés majdnem mindegyik része használható kolbászba - amit nem saj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézLábosba mérjük a hozzávalókat és felforraljuk. Forrástól számított 10 percig kis lángon főzzük tovább, éppen csak gyöngyözzön a szirup. Áttöltjük az egészet egy tálba és folyamato...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kicsit nagyobbra nyújtjuk, mint a piteforma, villával megszurkáljuk. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig elősütjük. A hagymát feldarabol...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes