menu

Családireceptkönyv.hu

Tojásos szendvicskrém


Írta:

Elk. idő: 0,5 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db főtt tojás
1 db tömlős sajt
15 dkg vaj

bors
metélőhagyma

Elkészítés:


3 db főtt tojás, 1 db tömlős sajt, 15 dkg vaj, snidling, só, bors. Ha nagyobb adag készül, meg lehet tölteni zöldpaprikát, paradicsomot. Behűteni, utána lehet szépen szeletelni. Ha egész paprikába van töltve, hűtés után szép karikákat lehet belőle vágni. Jó étvágyat !

Trükkök, tippek, praktikák:


Nyáron behűtve zöldséggel, télen pedig meleg citromos teával, friss kenyérrel kitűnő vacsora, reggeli.

Tojásos szendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bory mama
Baconos palacsinta
Baconos palacsinta

Ahogy szoktad, készítsd el a palacsinta tésztát. A szalonnákat süsd meg, majd tedd félre, hogy egy kicsit kihűljön. Közben keverd meg a palacsinta tésztát és töltsd egy kiürült,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Medvehagyma-krém
Medvehagyma-krém

A medvehagymát alaposan mossuk át, majd csepegtessük le. A napraforgómagot aprítsuk meg egy mixerben. A paradicsom kivételével tegyük a hozzávalókat az aprítóba, és pürésítsük le....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bory mama
Indiai lepénykenyér (naan)
Indiai lepénykenyér (naan)

Elkészítés A szárított élesztőt cukros, langyos vízben elkeverjük, és pár percig állni hagyjuk, míg fel nem habzik. A lisztet közben összekeverjük egy csipet sóval, a joghurt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tejberizs forrón
Tejberizs forrón

8 dl tejet felforralunk egy zománcozott lábasban. Jól megmosunk és lecsurgatunk 12 dkg rizst és beletesszük, megkeverjük, s ha felforrt, lassú, egyenletes tűzön tovább főzzük, fedő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk