Családireceptkönyv.hu

Édeskömény köret (finocchio)


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 1
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 édeskömény
125 g kockázott bacon
kevés kókuszolaj
só, bors, petrezselyem
reszelt citromhéj
húsleves lé (opcionális)

Elkészítés:


Kókuszolajon a bacon elősütjük.
Rátesszük a felszeletelt édesköményt és felöntjük pici vízzel. sózzuk, borsozzuk, reszelt citromhéjjal ízesítjük.
12-15 percig pároljuk.
Megszórjuk petrezselyemmel.
Halhoz, sültekhez nagyszerű köret.
Magában is laktató.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Görög saláta
Görög saláta

Felkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat. Összekeverjük az öntettel. 2 óra hűtés

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Céklasaláta fetával befőttesüvegben
Céklasaláta fetával befőttesüvegben

Ennél a salátánál a sorrendre kell nagyon figyelni. Vinegrette öntetet készítünk: egy tálban egy evőkanál balzsamecetben feloldjuk a sót, majd hozzáadunk egy teáskanál mustárt,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Lilahagymás kukoricasaláta
Lilahagymás kukoricasaláta

A majonézt a tejföllel, a petrezselyemmel és az apróra kockázott lilahagymával összekeverjük. Hozzáadjuk a kukoricát és megsózzuk, majd még egyszer jó alaposan megkeverjük. Fogya...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Majonézes garnélasaláta (Sóbors)
Majonézes garnélasaláta (Sóbors)

Forraljunk vizet egy lábasban, tegyünk hozzá sót és citromot, és főzzük a rákokat 2-3 percig. Ezután tegyük rögtön jéghideg vízbe. A hagymát pucoljuk meg, és vágjuk egészen aprór...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk