1 édeskömény
125 g kockázott bacon
kevés kókuszolaj
só, bors, petrezselyem
reszelt citromhéj
húsleves lé (opcionális)
Kókuszolajon a bacon elősütjük.
Rátesszük a felszeletelt édesköményt és felöntjük pici vízzel. sózzuk, borsozzuk, reszelt citromhéjjal ízesítjük.
12-15 percig pároljuk.
Megszórjuk petrezselyemmel.
Halhoz, sültekhez nagyszerű köret.
Magában is laktató.
Felkockázzuk,szeleteljük a hozzávalókat. Összekeverjük az öntettel. 2 óra hűtés
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűEnnél a salátánál a sorrendre kell nagyon figyelni. Vinegrette öntetet készítünk: egy tálban egy evőkanál balzsamecetben feloldjuk a sót, majd hozzáadunk egy teáskanál mustárt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA majonézt a tejföllel, a petrezselyemmel és az apróra kockázott lilahagymával összekeverjük. Hozzáadjuk a kukoricát és megsózzuk, majd még egyszer jó alaposan megkeverjük. Fogya...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűForraljunk vizet egy lábasban, tegyünk hozzá sót és citromot, és főzzük a rákokat 2-3 percig. Ezután tegyük rögtön jéghideg vízbe. A hagymát pucoljuk meg, és vágjuk egészen aprór...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű