Hozzávalók
- fél kg édesburgonya
- 1 db édeskömény
- só, bors, kakukkfű
- 1 db vöröshagyma, fél fej fokhagyma
- kevés víz
- 2 ek. kókuszzsír
Az édesburgonyát és a köményt megtisztítjuk, összekockázzuk, a hagymákat felaprítjuk.
Belepakolásszuk egy zsírral kikent tepsibe, meghintjük a fűszerekkel és nagyon kevés vizet öntünk alá.
Lelocsoljuk az olvasztott kókuszzsírral, jól átforgatjuk és 180 Celsius – fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
Akkor van készen, mikor az édesburgonya megpuhul és pirulni kezd a széle.
Sült húsok mellé kínáljuk.
http://www.paleorszag.hu/recepttar/sult-edeskomeny-52826
A tojásokat keményre főzöm, és ha kihűltek, megtisztítva hosszában kettévágom mindegyiket. A sárgáját a sertésmájkrémmel, mustárral, kevés őrölt borssal jól összedolgozom, és vissz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBurgonyát megpucoljuk, megmossuk, 2 mm vastagra vágjuk. Egy kerek sütőformát /kb. 20 cm-es/ kikenünk a vaj és olaj keverékével, beleállítjuk a burgonya szeleteket kicsit megdöntv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA borsót puhára főzzük, lecsepegtetjük és botmixerrel kissé pürésítjük (nem pépesre). Hozzáadjuk a zabpelyhet, a tojást, a felaprított vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Jól öss...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozom, zöldségszeletelővel felcsíkozom. A burgonyához adom a karikára vágott újhagymát, a feldarabolt tarját, a tojást, sózom, borsozom, megszórom a liszttel és a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű