50 dkg liszt,
3 tojás,
2 dl víz,
2 dl tartós tej,
só
1. A burgonyákat megmossuk, és sós vízben majdnem teljesen puhára megfőzzük. 2. Ha nagyobb burgonyánk van, cikkekre vágjuk, ha nem, akkor egyben hagyjuk őket. 3. Betekerjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát csíkokra vág, serpenyőben kisüt. Rá a káposzta. Kis vízzel felönt, pirospaprikával megszór. Rá a méz, frissen őrölt bors, ha kell, kevés só. Jól átpirít (ha kell, néh...
Elkészítési idő: fél Nehézség: KönnyűA megmosott kelbimbók végeit levágjuk, külső leveleit eltávolítjuk. A kelbimbók méretétől függ, hogy egészben vagy félbevágva készítjük. (Ha kisebbeket vettünk, nyugodtan hagyjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát finomra vágjuk, a zsírt kb. 2 literes lábasba téve, megforrósítjuk, hozzáadjuk a tarhonyát és mérsékelt tűzön, állandó keveréssel halvány rózsaszínűre pirítjuk (erős tűzö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű