450g csirkemell filé
1 fej lilahagyma
5 szelet light (tolle vagy tesco zsírszegény) sajt
Fűszerek ízlés szerint (bors, fokhagyma, Majoránna, bazsalikom....)
A húst szeletekre vágom, kicsit kiklopfolom, fűszerezem. A szeletekre 1 vagy fél szelet sajtot teszek, apróra vágott lilahagymát teszek a sajtra, majd feltekerem. Fogpiszkálóval rögzítettem a kisebbre sikerült szeleteket.
Tepsiben letakarva 200fokon 30percig sütöm, majd alufólia nélkül még 20percig 210 fokon.
1. A kicsontozott, lebőrözött csirkemelleket óvatosan kiveregetjük, sózzuk, és enyhén borsozzuk. 2. Minden szelet húsra 1-1 sonkaszeletet fektetünk, erre 1-1 sajtszelet kerül,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHusi: A csirke szeleteket tedd egy edénykébe: masszirozd be jól a fűszerekkel: garam masala, kömény, koriander, só, kicsi pirospaprika. Külön keverd össze a pácot és masszirozd a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézElőkészületek: A csirkét tisztítsuk meg, vágjuk fel falatnyi darabokra. Az almát hámozzuk meg, magházát távolítsuk el, majd reszeljük le. Keverjük össze a citromlével, így nem b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehús darabokat meghintem a sültcsirke fūszersóval. Olajjal vagy zsírral kikent jénai tálba vagy pecsenyesütõ tepsibe egymás mellé lerakom. A tejfölbe belekeverem a tojássár...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű