Családireceptkönyv.hu

CUKINIS RAKOTTAS


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Fél kg darált hús,
2 db cukkini,
1 fej vöröshagyma,
fél póréhagyma,
2 paradicsom - 2 paprika vagy lecsó,
2-3 dl rizs,
fokhagyma,
só,bors,
erős paprika ízlés szerint,
reszelt sajt lehet füstölt is.

Elkészítés:


A feldarabolt vöröshagymát zsiradékon üvegesre pirítom,hozzáöntöm a darált húst,fehéredésig kavargatom.Majd belerakom a felkockázott cukkinit,lecsót,felkarikázott póréhagymát.Fűszerezem,majd belekeverem a rizst is.Majdnem készre párolom.Vizet pótolom ha kell.
Egy jénait kivajazok és beleöntöm a húsos masszát,tetejére szórok reszelt sajtot és forró sütőbe teszem,addig sütöm míg rápirul a sajt.

CUKINIS RAKOTTAS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Sült húsgombóc kapormártásban (Gizi)
Sült húsgombóc kapormártásban (Gizi)

A vöröshagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel nagyon apróra. Ezután adjuk hozzá a darált húshoz, majd sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg az ételízesítővel és gyúrjuk alaposan össze. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pásztortarhonya (Szilágyi Balázs )
Pásztortarhonya (Szilágyi Balázs )

1. Első lépésben készítsd elő az alapanyagokat, mert főzés közben nem fogsz tudni ezzel foglalkozni. Húzd le a 30 dkg kolbász héját és vágd karikákra, pucold meg az 1 kg krumplit,...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Rakott kelkáposzta
Rakott kelkáposzta

1. A rizst sós vízben puhára főzzük, leszűrjük. A kelkáposzta leveleit lebontjuk, vastag, középső erüket húsverővel elvékonyítjuk. Enyhén sós, köménymaggal, babérlevéllel és 3 gere...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Egybesült fasírt kígyó Jamie Oliver
Egybesült fasírt kígyó Jamie Oliver

Melegítsd be a sütőt 200 fokra. Ha van légkeverésed, használd azt. Vágj apróra egy fél fej hagymát, és egy kevés zsiradékon, közepes lángon 5-6 perc alatt párold meg. A zsemlét e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk