8 felső csirkecomb
1 zacskó gombakrémleves
20 dkg gomba
1 nagy pohár tejföl
1,5 dl víz
Tepsibe helyezzük a combokat és enyhén megsózzuk. A gombát megmossuk és felszeleteljük, majd a combokra szórjuk. Elkeverjük a vízzel a krémlevest,hozzáadjuk a tejfült, majd a húsra locsoljuk. Előmelegített sütőben alufólia alatt addig sütjük/pároljuk, míg a hús meg nem puhul. Fólia nélkül kb 10 percig pirítjuk.
A csirkehúst csíkokra vágom, sózom, borsozom és 1 ek zsíron megpirítom, majd félre teszem. A maradék zsíron megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát....
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűOlajon dinszteljük a hagymát,ne sajnáljuk belőle. Jó szaftja lesz a májnak.Kicsit sütjük és beletesszük a májat is. Fűszerezzük,paradicsom levet is hozzáöntjük. Annyi vizet öntün...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűvöröshagymát kevés olajon üvegesre párolok egy kanál víz hozzáadásával--/a víz gőzzel távoznak azok az anyagok ami bántja az epét és a gyomrot../beleteszem a ketté vágott combokat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megtisztítom, megmosom, sózom, és befűszerezem. 2. A vöröshagymákat megpucolom és négybe vágom. 3. A combokat megkenem a hideg zsiradékkal és egy tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz