menu

Családireceptkönyv.hu

HUSOS-PARADICSOMOS KÁPOSZTA


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Fél kg sertéscomb vagy karaj,
kb. 8 dl házilag eltett paradicsomlé,
1 kisebb fej káposzta,
csipetnyi majoránna,
kevés cukor,
só,bors,
kb. 1 ek. zsír vagy olaj,
kb. 2 evőkanál liszt.

Elkészítés:


Az apróra felkockázott húst vízben feltesszük főni,sóval,borssal,majoránnával,(elfőtte a levét nem pótoljuk).
Félig megpuhult beletesszük a legyalult káposztát,felöntjük a paradicsomlével,puhára főzzük, ízesítjük egy kevés cukorral.
Zsírból és lisztből világos rántást készítünk,felöntjük kevés hideg vízzel,simára keverjük és berántjuk vele a káposztát.Jól összeforraljuk és tálaljuk.

HUSOS-PARADICSOMOS KÁPOSZTA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: janos
Leskovacki  ustipci
Leskovacki ustipci

Kačkavalj I slaninu iseckati na sitne kockice. Beli luk stisnuti kroz presu i umešati zajedno sa kačkavaljem i slaninom u meso, dodati ljutu tucanu papriku,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Sajttekercs
Sajttekercs

Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marianna
Rakott tarhonya kolbásszal és tojással
Rakott tarhonya kolbásszal és tojással

Két kanál forró zsírban vagy olajban megpirítunk egy közepes fej, apró kockára vágott vöröshagymát és fél kiló tarhonyát. Amikor rózsaszínű a tarhonya, megsózzuk, és annyi vízzel ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk