Hozzávalók:
1 egész csirkemell
1 közepes fej hagyma
só,bors
1/2 db kaliforniai paprika
1 dbz kukoricakonzerv
1 dl tejszín
olaj
A csirkemellet lefejtem a csontról, és felcsíkozom. A hagymát megtisztítom és apró kockákra vágom, majd kevés olajon megdinsztelem. Megszórom egy kicsi sóval és letakarva párolom, hogy mire majd a csirkemell megfő rajta, a hagyma is jó puha legyen. Ha már jó a hagyma, akkor ráteszem a húst, fehéredésig nagy lángon pirítom, majd takarékra teszem. Megszórom sóval, borssal és a közben pici kockákra vagdalt kaliforniai paprikával. Kevés vizet öntök alá, és puhára párolom. Miután a hús megpuhult, ráöntöm a lecsöpögtetett kukoricát és jól átforgatom vele. Aztán nyakon öntöm az egészet a tejszínnel, összeforralom, és már lehet is tálalni
1. Pirítsd meg a sárgaborsóz, koriander magot és chilit egy kis serpenyőben közepes lángon, időnként megrázva a serpenyőt, addig amíg a borsó pedig vöröses-barna, a koriander illat...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes1. A vöröshagymát apróra vágom, a paprikát karikára. 2. Kevés olajat teszek egy lábosba és csirkemáj kivételével mindent egyszerre teszek bele, majd megszórom a paprikával, a c...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megtisztítjuk és felvagdossuk, majd olívaolajon megdinszteljük és hozzáadjuk a felvagdosott húst is. 2. Fűszerezzük, majd a paradicsomot meghámozzuk és pépesítjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz"A csirkemelleket szeletekre vágom, só-bors-fokhagyma-olivaolaj kombóban megforgatom, megy a tepsi aljára. Minden szelet húsra egy ujjnyi vastag darab trappista sajt. Félkarikára v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű