» 8 felső csikecomb
» 1 dl fehér bor
» 4 csirkemáj,szív nélkül
» 1 ek szárnyas fűszerkeverék
A csirkecombokat kicsontozzuk.Megszórjuk a fűszerkeverékkel.A májról eltávolítjuk a hártyákat,megfelezzük.A csontok helyére 1/2 csirkemájat fektetünk ,eredeti formájukra igazítjuk.Ha sikerül hústűvel összetűzzük,ha ez nehéz ,vékony zsineggel megkötözzük.Kivajazott tepsibe,vagy fedeles jénaiba rakjuk,aláöntjük a bort enyhén sózzuk(a fűszerkeverék is sós),majd lefedve előmelegített sütőbe tesszük.180 fokon 40 percig pároljuk,majd a tetejét levéve 10-15 perig ropogós pirosra sütjük.
Köretnek burgonyapüré,és zöldsaláta illik hozzá.
1. A csirkecombokat vegetával, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, majd állni hagyjuk kb. ½ órát. 2. Közben a burgonyát megpucoljuk és kockára vágjuk. 3. A hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkecombok mindkét felét sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajat hevítünk egy forró serpenyőben és 2-3 perc alatt mindkét felüket pirosra sütjük. A húst félretesszük, majd a marad...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA palacsinta hozzávalóit összekeverjük, a szokásosnál sűrűbb legyen, majd a palacsintákat kisütjük. A csirkemellet apró darabokra felszeljük, egy kevés olajon megpirítjuk, sóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét kis kockákra vágjuk, majd serpenyőben kevés olajon megsütjük. Mikor már mindkét oldala fehér, sózzuk-borsozzuk, illetve hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és így sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű